Η Αντζελίνα Τζολί στράφηκε σε φίλους για στήριξη στο «δύσκολο» διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί στράφηκε σε φίλους για στήριξη στο «δύσκολο» διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
0

Ενώ συνεχίζει την δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί έχει στραφεί στους φίλους της για βοήθεια και υποστήριξη.

«Η Άντζι έχει ένα στενό περιβάλλον στήριξης που αποτελείται κυρίως από το προσωπικό του σπιτιού της, τον αδερφό της, Τζέιμς, και ένα μικρό αριθμός αξιόπιστων φίλων», αποκαλύπτει πηγή στο Us Weekly. «Με την Έλεν Πομπέο γνωρίζονται χρόνια αλλά δέθηκαν ακόμη περισσότερο στο lockdown λόγω κορωνοϊού επειδή τα παιδιά τους είναι πολύ κοντά». 

Η 45χρονη ηθοποιός έχει επιλέξει ελάχιστους ανθρώπους «τους οποίους εμπιστεύεται στη ζωή της», ανάμεσά τους τον Μα Ντονγκ-σεόκ, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Eternals», και βασίζεται στην στήριξη των φίλων της που τελευταία έχουν γίνει «σαν οικογένεια».

«Το διαζύγιο υπήρξε πολύ σκληρό γι' αυτήν, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά... αλλά βρήκε τρόπους να το αντιμετωπίσει», λέει πηγή στο Us.

Η Αντζελίνα Τζολί έχει έξι παιδιά (Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 12 ετών) με τον 57χρονο Μπραντ Πιτ, με τον οποίο χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από δυο χρόνια γάμου. Έκτοτε το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε μια συνεχή δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους. 

Τον Μάρτιο, η Τζολί κατηγόρησε τον Πιτ για ενδοοικογενειακή βία, λέγοντας πως μαζί με τα παιδιά της προθυμοποιούνται να προσφέρουν «αποδείξεις» για τους ισχυρισμούς. Τον ίδιο μήνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Maddox φέρεται να κατέθεσε εναντίον του πατέρα του στο δικαστήριο. «Δεν ήταν πολύ κολακευτικό για τον Μπραντ», σημείωσε πηγή. 

 Από την πλευρά του ο Μπραντ Πιτ πιστεύει ότι η Τζολί «χρησιμοποιεί τα παιδιά εις βάρος του για να έχει ένα πολύ ευνοϊκό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να τα πάρει από το Λος Άντζελες χωρίς την έγκριση ή τη γνώση του». 

«Η Αντζελίνα Τζολί αισθάνεται δυνατή με τον εαυτό της αν και μόνη και δεν θέλει αυτή την στιγμή να δεσμευτεί με κάποιον μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της», αναφέρει η ίδια πηγή. «Δεν βιάζεται και δεν έχει βάλει προθεσμία για να βρει κάποιον. Ο άλλος παράγοντας που παίζει ρόλο είναι πως θέλει να τακτοποιηθεί το ζήτημα της κηδεμονίας πριν προχωρήσει σε νέα σχέση».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Ο CEO της Tesla δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, η επιτυχία της οποίας θα μπορούσε να τον μετατρέψει στον πρώτο τρισεκατομμυριούχο στην ιστορία, υπό προϋποθέσεις
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Καρόλου - Τραμπ: Ο βασιλιάς θα ψάξει ευήκοα ώτα σε έναν «αντι-περιβαλλοντιστή» πρόεδρο

Διεθνή / Η δεύτερη απόπειρα του βασιλιά Καρόλου να πείσει τον Τραμπ για την κλιματική κρίση

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιχειρεί ξανά να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανάγκη δράσης απέναντι στην κλιματική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συνάντηση στο Ουίνδσορ - Τι ειπώθηκε, πώς αντέδρασε ο Τραμπ και γιατί αυτή η συνομιλία μπορεί να καθορίσει το μέλλον του πλανήτη
LIFO NEWSROOM