Στάθης Άνθης: Ταυτοποιήθηκε η σορός του - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Στάθης Άνθης: Ταυτοποιήθηκε η σορός του - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Facebook Twitter
Στον Στάθη Άνθη ανήκει η σορός που είχε βρεθεί σε ακτή του Ντέβον.
0

Στον Στάθη Άνθη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε προ ημερών σε ακτή του Ντέβον στο Μπίγκμπερι. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Αγγελικής Νικολούλη (anikolouli.gr) που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, οι βρετανικές Αρχές ταυτοποίησαν τη σορό από το δείγμα DNA, που έδωσε ο αδελφός του Δημήτρης, αλλά και από την οδοντοστοιχία.

Η σορός που ήταν σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στις 13 Απριλίου στα βράχια πίσω από το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν ο Άνθης.

«Τελικά με την ανακοίνωση από τις αστυνομικές Αρχές και με την ταυτοποίηση του DNA βεβαιώνεται ότι η σορός που έχει βρεθεί, ανήκει στον Στάθη Άνθη, τον Έλληνα που κάτω από περίεργες συνθήκες είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο όπου έμενε το προσωπικό», επιβεβαίωσε ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Άνθη, μιλώντας στο Mega.

Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη του 33χρονου είχαν χαθεί τη Δευτέρα 8 Μαρτίου όταν ξημερώματα βγήκε από το παράθυρο του δωματίου του. 

Στις 14 Απριλίου, η οικογένεια του αγνοούμενου ενημερώθηκε προκειμένου να μεταβεί στην Αγγλία, για να αναγνωρίσει σορό που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή στο Bigbury Bay - όπου εθεάθη τελευταία φορά ο Στάθης Άνθης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM