Η Έλεν ΝτεΤζένερις εξηγεί γιατί μένει στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ: «Δεν έχω συζυγικά προβλήματα»

Η Έλεν ΝτεΤζένερις εξηγεί γιατί μένει στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ: «Δεν έχω συζυγικά προβλήματα» Facebook Twitter
0

Η Έλεν ΝτεΤζένερις εξήγησε τους λόγους που αυτή τη στιγμή ζει στο σπίτι της φίλης της, Κόρτνεϊ Κοξ


Υποδεχόμενη την Κοξ στο σώου της, η ΝτεΤζένερις την παρουσίασε ως «σπιτονοικοκυρά της», με την πρωταγωνίστρια των Friends να τη διορθώνει: «Όχι σπιτονοικοκυρά, συγκάτοικό σου». 

Η 63χρονη κατέληξε να συμφωνήσει με την Κοξ, επιβεβαιώνοντας «ναι, είμαστε συγκάτοικοι. Δεν βλεπόμαστε πολύ, αλλά συγκατοικούμε». 

Η παραδοχή αυτή, βεβαίως, γρήγορα οδήγησε και στις απαραίτητες εξηγήσεις. Όπως, λοιπόν, διευκρίνισε η παρουσιάστρια, η συγκατοίκησή της με την τηλεοπτική «Μόνικα» δεν έχει να κάνει με... συζυγικά προβλήματα. 

«Ας εξηγηθώ: Δεν έχω προβλήματα με τον γάμο μου. Δεν βρίσκομαι στο σπίτι μου επειδή... Δεν ζω με την Κόρτνεϊ Κοξ επειδή εκδιώχθηκα από το σπίτι μου» αστειεύτηκε. 

«Πουλήσαμε το σπίτι μας εδώ στο Μπέβερλι Χιλς και χρειαζόμουν ένα μέρος να μείνω. Και η Κόρτνεϊ ήταν αρκετά ευγενική για να με καλέσει στο δικό της» είπε. 
 


Ως προς το τι είδους συγκάτοικος είναι η 63χρονη παρουσιάστρια και ηθοποιός; Όχι η καλύτερη, αποκαλύπτει η Κοξ επικαλούμενη λόγους... ξεβολέματος. 

Με πληροφορίες από people.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM