Τρέλα με το παρκάρισμα: Επί 6 χρόνια προσπαθούσε να σταθμεύσει σε κάθε θέση πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Τρέλα με το παρκάρισμα: Επί 6 χρόνια προσπαθούσε να σταθμεύσει σε κάθε θέση πάρκινγκ σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Για πολλούς οδηγούς η αναζήτηση θέσης πάρκινγκ είναι απλά ένας βραχνάς. Για τον Γκάρεθ Γουάιλντ αποτέλεσε μια παράξενη αποστολή.

 

Ο 39χρονος Βρετανός ολοκλήρωσε έπειτα από έξι χρόνια την προσπάθειά του να παρκάρει σε κάθε θέση του πάρκινγκ στο σούπερ μάρκετ της περιοχής του.

 

Ο Γουάιλντ αποφάσισε να βάλει στον εαυτό του αυτή την πρόκληση όταν παρατήρησε ότι προτιμούσε συγκεκριμένες θέσεις στο πάρκινγκ.

 

«Τα τελευταία 6 χρόνια κατέγραφα κάθε θέση του πάρκινγκ που έχω χρησιμοποιήσει στο σούπερ μάρκετ της περιοχής σε μια προσπάθεια να παρκάρω σε όλες. Αυτή την εβδομάδα ολοκλήρωσα το αριστούργημά μου», ανακοίνωσε μέσω Twitter.

 

 

Η «αποστολή» του ήταν ένα ακόμη από τα αμέτρητα πράγματα που επηρεάστηκαν από την πανδημία. Ο 39χρονης εξήγησε ότι συνήθως πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ και κάποιες φορές και ενδιάμεσα, για να πάρει λίγα πράγματα.

 

Κάτι που σήμαινε ότι με 60 επισκέψεις τον μήνα θεωρητικά θα μπορούσε να ολοκληρώσει την αποστολή του σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. «Το εκνευριστικό ήταν ότι η πανδημία με καθυστέρησε», έγραψε στο Twitter.

 

«Είναι σαν τα παλιά άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα, αλλά σε μια πραγματικά βαρετή εκδοχή τους», παραδέχθηκε με χιούμορ μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

 

Ο Γουάιλντ ήταν ιδιαίτερα οργανωμένος. Χαρτογράφησε τις 211 διαθέσεις θέσεις στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, αποκλείοντας εκείνες που προορίζονται για ΑμΕΑ και μηχανές. Στη συνέχεια χώρισε τις θέσεις σε έξι κατηγορίες, ενώ κρατούσε λογαριασμό για κάθε μία που είχε χρησιμοποιήσει.

 

 

 

Ολοκλήρωσε την αποστολή του στις 24 Απριλίου, όταν πάρκαρε στη θέση F20 που ήταν «μπελάς για να μπεις». «Δεν θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα, αλλά υπήρξε μια στιγμή χαράς», δήλωσε.

 

Μετά τις αναρτήσεις του, πολλοί ήταν αυτοί που τον ρώτησαν ποια είναι η καλύτερη θέση στο πάρκινγκ. «Η C1, είναι το πρώτο που βλέπεις μόλις περάσεις από την πύλη», ήταν η απάντησή του. Τώρα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δοκιμάσει να το επαναλάβει όλο αυτό, σε άλλο σούπερ μάρκετ της περιοχής.

 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρανς στρατιωτικοί στις ΗΠΑ «σε κατάσταση επιβίωσης» καθώς τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση υπηρεσίας

Διεθνή / Τρανς στρατιωτικοί στις ΗΠΑ «σε κατάσταση επιβίωσης» καθώς τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση υπηρεσίας

Μετά από δεκαετίες υπηρεσίας, χιλιάδες τρανς άνθρωποι στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωποι με αποπομπή, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ επιβάλλει ξανά την απαγόρευση συμμετοχής τους. Το BBC κατέγραψε τις μαρτυρίες τους
LIFO NEWSROOM
Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Διεθνή / Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διευκρινίζει ότι η μοναξιά δεν είναι το ίδιο με την απομόνωση - Η μοναξιά είναι το «επώδυνο συναίσθημα» που νιώθουν όσοι δεν έχουν τις σχέσεις που επιθυμούν
LIFO NEWSROOM
«Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / «Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η υπουργός Δικαιοσύνης στη Βρετανία ζήτησε «βαθιά συνεργασία» με τον τεχνολογικό τομέα για την επίλυση της κρίσης στο σωφρονιστικό σύστημα και έλαβε διάφορες προτάσεις
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης έχει ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά μια γκαρνταρόμπα προσεκτικά συμβατική, παρατηρεί ο αμερικανικός Τύπος, που βάζει στο επίκεντρο και τις στιλιστικές επιλογές του 33χρονου πολιτικού
LIFO NEWSROOM