Επικεφαλής ΙΑΤΑ: Υποχρεωτική μάσκα στα αεροπλάνα «για μεγάλο διάστημα» ακόμα

Επικεφαλής ΙΑΤΑ: Υποχρεωτική μάσκα στα αεροπλάνα «για μεγάλο διάστημα» ακόμα Facebook Twitter
EPA
0

Για «μεγάλο διάστημα» θα παραμείνει η υποχρέωση της χρήσης προστατευτικής μάσκας μέσα στα αεροπλάνα, εκτιμά ο επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ.

Παράλληλα προβλέπει ότι τουλάχιστον για τους επόμενους 18 μήνες τα αεροπορικά ταξίδια θα είναι περίπου όπως σήμερα.

Σε συνέντευξή του στην Sueddeutsche Zeitung, ο κ. ντε Ζινιάκ τονίζει ότι η άρση περιορισμών και υποχρεώσεων για τους επιβάτες, οι οποίοι επιβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού, δεν θα είναι εφικτή στο άμεσο μέλλον.

«Ελπίζουμε με κάποια ψηφιακά βήματα, μέσω των οποίων θα πιστοποιείται η κατάσταση της υγείας των επιβατών και ενδεχομένως με μάσκες», δηλώνει ο επικεφαλής της ΙΑΤΑ.

Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές εξελίξεις στις αερομεταφορές, ο κ. Ζινιάκ δεν περιμένει ταχεία ανάκαμψη. «Βλέπουμε κάποια μικρά βήματα στην Βόρεια Αμερική και στην Ασία, αλλά όλα βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο», σημειώνει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM
Η βία εις βάρος των διεμφυλικών έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Διεθνή / Η βία εις βάρος των διεμφυλικών ατόμων έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Eυρήματα από νέα έρευνα της FRA αποκαλύπτουν ραγδαία αύξηση της βίας κατά διεμφυλικών στην ΕΕ και τα Δυτικά Βαλκάνια, με βασική αιτία την παραπληροφόρηση και την πολιτική ρητορική μίσους
LIFO NEWSROOM