Σεφ Κουτσόπουλος: Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ και με συνέλαβαν

Σεφ Κουτσόπουλος: Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ και με συνέλαβαν Facebook Twitter
0

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποστηρίζει την «ιδέα» του παλιού ΠΑΣΟΚ στα social media με κάθε ευκαιρία. 

Μια τέτοια ανάρτησή του στο Twitter έγινε viral σήμερα, όταν έγραψε πως για να βγει από το σπίτι έστειλε SMS στο 13033 με κεφαλαία «ΠΑΣΟΚ» αντί για κωδικό μετακίνησης. Το αποτέλεσμα στην φανταστική του ιστορία ήταν να συλληφθεί από αστυνομικούς που δεν κατάλαβαν την αναπόλησή του κριτή του Master Chef. 

Με αφορμή το πρώτο τρέιλερ του Master Chef 5, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τους κριτές Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά δεμένους. 

«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω "πίσω" τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο "ήλιος" του την στέγνωνε σε 10 λεπτά...Δεν το κατάλαβαν... Τελικά με συνέλαβαν... #masterchefgr #gntmgr»

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

It's Viral / Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

Η συζήτηση για την κατάργηση των ταυρομαχιών στην Ισπανία και γενικότερα στον ισπανόφωνο κόσμο παραμένει έντονη και βαθιά διχαστική, με επιχειρήματα που ακουμπούν τόσο στην παράδοση όσο και στην ηθική.
THE LIFO TEAM