Ρίο: Στο νοσοκομείο 10χρονος με κορωνοϊό - Εξετάζεται για νόσο Καβασάκι

Ρίο: Στο νοσοκομείο 10χρονος με κορωνοϊό - Εξετάζεται για νόσο Καβασάκι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και σε κλινική αυξημένης φροντίδας νοσηλεύεται δεκάχρονος από την Ηλεία, θετικός στην covid-19. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ ο δεκάχρονος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του. Το παιδί είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα χωρίς κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο στην πορεία παρουσιάσθηκαν επιπλοκές στην υγεία του και γι' αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις εμφάνισης επιβάρυνσης της υγείας μετά το στάδιο νόσησης και εξετάζεται προσεχτικά από τους γιατρούς ακόμη και το ενδεχόμενο να έχει προβληθεί από τη νόσο Καβασάκι.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο δεκάχρονος είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά οι επόμενες μέρες θα δείξουν πιο ουσιαστικά στοιχεία για την πορεία της υγείας του.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM