Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται για φωτογραφία στη Μήλο - Η ανάρτηση στο Twitter

Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται για φωτογραφία στη Μήλο - Η ανάρτηση στο Twitter Facebook Twitter
0

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας απολογήθηκε δημοσίως για μία φωτογραφία του στη Μήλο, κατά τις διακοπές τους, όπου εμφανίζονται μαζί με έναν άνδρα χωρίς να κρατούν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. 

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος της Ολλανδίας και η σύζυγός του, βασίλισσα Μάξιμα βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στην Μήλο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βασιλικό ζεύγος, περιηγήθηκε στα σοκάκια του νησιού και επισκέφτηκε τοπικές ταβέρνες. Ωστόσο, μία φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται πως θορύβησε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

22 août 2020. Le roi Willem-Alexander et la reine Maxima des Pays-Bas ont visité l'île grecque de Milos pendant leurs vacances.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ the_royals_of_today στις

Σύμφωνα με το RTL Nieuws η φωτογραφία λήφθηκε σε ελληνικό εστιατόριο. Ένας υπάλληλος του εστιατορίου επιβεβαίωσε ότι το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε το κατάστημα την περασμένη εβδομάδα και ότι έβγαλε τη φωτογραφία με έναν από τους ιδιοκτήτες. «Η φωτογραφία προοριζόταν για ένα ιδιωτικό άλμπουμ», είπε ο υπάλληλος, προσθέτοντας ότι η παραβίαση των κανόνων για τη μετάδοση του κορωνοϊού ήταν «λάθος».

Το βασιλικό ζεύγος απολογήθηκε για την επίμαχη φωτογραφία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του βασιλικού οίκου στο Twitter. Στην ανάρτηση αναφέρετε ότι σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης «κρατάμε ελάχιστη απόσταση».

«Μέσα στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή», αναφέρει το βασιλικό ζεύγος. «Ασφαλώς θα έπρεπε να είχαμε προσέξει. Καθώς και στις διακοπές, η τήρηση των κανόνων κατά του κορονοϊού είναι θεμελιώδης για να νικήσουμε τον ιό», προσθέτει. 

Με πληροφορίες από RTL Nieuws

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες κυρώσεις Τρραμπ με σκοπό την υπονόμευση της στρατιωτικής μηχανής του Ιράν

Διεθνή / Νέες κυρώσεις Τραμπ με σκοπό την υπονόμευση της στρατιωτικής μηχανής του Ιράν

Η κυβέρνηση Τραμπ στοχοποιεί κινεζικές επιχειρήσεις, έναν Κινέζο υπήκοο και ένα φορτηγό πλοίο για εμπλοκή σε μεταφορά στρατιωτικής τεχνολογίας προς το Ιράν, εν μέσω της κλιμακούμενης σύρραξης με το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων προειδοποιεί για τους κινδύνους της AI: «Η νεολαία μας πρέπει να ενισχύεται, όχι να εμποδίζεται»

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων προειδοποιεί για τους κινδύνους της AI: «Η νεολαία μας πρέπει να ενισχύεται, όχι να εμποδίζεται»

Η στάση του ποντίφικα για την ΑΙ μοιάζει με εκείνη του προκατόχου του, Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι κοινωνίες μας διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν «την αίσθηση του ανθρώπινου»
LIFO NEWSROOM
Επιθέσεις Ισραήλ κατά του Ιράν: Πώς επηρεάζουν την ενεργειακή ανεξαρτησία της Κίνας

Διεθνή / Επιθέσεις Ισραήλ κατά Ιράν: Πώς επηρεάζουν την ενεργειακή ανεξαρτησία της Κίνας

Οι συγκρούσεις Ισραήλ–Ιράν απειλούν τις εισαγωγές πετρελαίου της Κίνας, θέτοντας σε κίνδυνο την ενεργειακή της ασφάλεια: μια πρόκληση που επιταχύνει την στροφή προς ΑΠΕ και αυτόνομη παραγωγή
LIFO NEWSROOM
ΝΑΤΟ: Η Ισπανία απειλεί να εκτροχιάσει τη σύνοδο κορυφής - Στο επίκεντρο ο στόχος 5% του Τραμπ

Διεθνή / ΝΑΤΟ: Η Ισπανία απειλεί να εκτροχιάσει τη σύνοδο κορυφής - Στο επίκεντρο ο στόχος 5% του Τραμπ

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ χαρακτηρίζει «ανεδαφικό» τον στόχο 5% του ΑΕΠ για δαπάνες στην άμυνα, ζητώντας ευελιξία ή εξαίρεση για τη Μαδρίτη στο επερχόμενο summit του NATO
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Η ΕΕ καταλογίζει ευθύνες στο Ισραήλ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Διεθνή / Γάζα: Η ΕΕ καταλογίζει ευθύνες στο Ισραήλ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Απόρρητη έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης επισημαίνει ενδείξεις παραβίασης του Άρθρου 2 της Συμφωνίας Σύνδεσης ΕΕ–Ισραήλ, με αναφορές σε αποκλεισμό ανθρωπιστικής βοήθειας, πλήγματα σε νοσοκομεία και βία εποίκων
LIFO NEWSROOM
Το γαλλικό σχέδιο στη Μάγχη θα οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους, λέει φιλανθρωπική οργάνωση

Διεθνή / Το γαλλικό σχέδιο στη Μάγχη θα οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους, λέει φιλανθρωπική οργάνωση

Η στρατηγική εντάσσεται στην προετοιμασία για τη γαλλοβρετανική σύνοδο στις 8 Ιουλίου, που θα συμπέσει με την επίσημη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στο Λονδίνο
LIFO NEWSROOM