Πανελλαδικές 2020: «Αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ σήμερα- Ακολουθούν τα ειδικά μαθήματα

Πανελλαδικές 2020: «Αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ σήμερα- Ακολουθούν τα ειδικά μαθήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σήμερα πέφτει η «αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές 2020, σε ό,τι αφορά την εξέταση των βασικών μαθημάτων, καθώς θα ακολουθήσουν τα ειδικά μαθήματα.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το νέο σύστημα Πανελλαδικών εξετάσεων, σήμερα θα εξεταστούν στο μάθημα της Χημείας (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στο μάθημα της Οικονομίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το παλαιό σύστημα Πανελληνίων εξετάσεων, θα εξεταστούν επίσης στη Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

«Σκυτάλη» θα πάρουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων 2020, που θα γίνουν από την 1η έως τις 13 Ιουλίου. Η αρχή θα γίνει με το μάθημα των Αγγλικών. Τέλος, σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα (29/6) με τα μαθήματα: Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων, Ηλεκτρικές μηχανές, Οικοδομική και Τεχνολογία υλικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM