ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2020 | 00:02

;

Τι γνώμη έχετε για παντρεμένους που απατάνε τις γυναίκες τους (κυρίως με μικρότερες, αλλά όχι πάντα); Που κάνουν και one night stands με κάποιες π.χ., αλλά και κανονικές, πολύχρονες σχέσεις με άλλες (όχι ταυτόχρονα, καταλάβατε, αλλά κάνουν και τα δύο γενικά); Χωρίς προφανώς να σκέφτονται να χωρίσουν με τις συζύγους τους.Και τι γνώμη για αυτές που το ξέρουν και πάνε μαζί τους; (Γενικά πάντα, εννοείται ότι κάθε περίπτωση διαφέρει. Αλλά θα με ενδιέφεραν απόψεις από άντρες και γυναίκες που το έχουν κάνει/κάνουν και που έχουν υπάρξει/είναι "οι γκόμενες" αντίστοιχα.)
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θεωρώ, πως άμα είσαι άτομο που ξέρεις ότι θα απατήσεις (γιατί το ξέρεις, για εμένα δεν υπάρχει το έτυχε) τότε δεν χρειάζεται να κάνεις σχέση. Γιατί πολύ απλά θα πληγωθεί ο άλλος. Άποψη μου είναι, άμα είσαι τέτοιο άτομο (γενικά μιλάω) να κάνεις ελεύθερες σχέσεις για να είναι όλοι καλά με τον εαυτό τους.
Δε σου πέφτει και δε μας πέφτει κανένας λόγος να έχουμε γνώμη.Το μίγμα "φιλελευθερισμού" και "αποδοχής" της διαφορετικότητας σε συνδυασμό με τη μικροαστική και "νοικοκυρίστικη" ηθική εδώ μέσα είναι τόσο οξύμωρο, που καταντά βαρετό.Συνήθως εκφράζεται από ανθρώπους που δεν έχουν ζήσει καθόλου γάμο, από αυτούς που δεν έχουν ζήσει κακό γάμο και από αυτούς που φοβούνται μη χαλάσει ο φαινομενικά καλός δικός τους.Άντε, άμε να παίξεις στα σόσιαλ τώρα.
Είσαι, είτε άρρεν είτε θήλυ, στο τσάκ να μπεις (αν δεν έχεις μπει ήδη) στη κατηγορία των ανθρώπων που περιγράφεις στην εξομολόγηση σου και περιμένεις από εμάς να σου πούμε τη γνώμη έχουμε...βρε δεν σφάξανε, σιγά μην σου μάθουμε και τα κόλπα του επαγγέλματος τσάμπα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ