ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 17:06

ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Ακόμα κι αν υπάρξει απιστία, μία φορά ή επανειλημμένα, δε σημαίνει πως ο άντρας που είναι μαζί μας δε μας αγαπά. Μας αγαπά με τον τρόπο του. Το νιώθουμε, το καταλαβαίνουμε. Απλά ξέρεις από την αρχή ότι δεν υπάρχουν προοπτικές για μέλλον, ή αν μία στις τόσες τύχει να είναι το έτερόν σου ήμισυ, αυτή τη συνήθεια δε θα την κόψει ποτέ. Ο άντρας δυστυχώς, ως επί το πλείστον είναι πολυγαμικό ον, ειδικά αν είναι εμφανίσιμος και περπατημένος (της πιάτσας). Μάγκας και κύριος δεν πάνε πακέτο. Διαλέγεις και πληρώνεις το τίμημα. Με τον κύριο νιώθεις ασφάλεια και γαλήνη. Μάθε όμως και να το εκτιμάς, μην ψάχνοντας στιγμές στο κρεβάτι του αλανιάρη.
11
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή εσύ ψάχνεις τρόπο να δικαιολογήσεις αυτό που πιθανότατα έγινε σε σένα, δεν σημαίνει ότι αυτά που λες ισχύουν. Εγώ ξέρω το αντίθετο, ότι οι γυναίκες είναι πολυγαμικα όντα. Τι έχεις να πεις για αυτή την άποψη, εδώ σε θελω
Αλανιάρης, κύριος, πως έχετε μπερδέψει ορισμένα άτομα έννοιες και λέξεις μέσα στο μυαλό σας! Νομίζετε ότι ο κύριος δεν κάνει σονι και καλά καλό κρεβάτι, ο αλανιάρης κάνει το υπεργαμάτο κλπ. Κλισέ Γυμνασίου.
Η απιστία για μένα προσωπικά δεν συγχωρείται. Δεν μπορώ επίσης να πιστέψω πως όταν κάποιος απατά, καταβάθος αγαπά τη σύντροφό του ανεξαρτήτου πράξης. Όταν αγαπάς μένεις εκεί και άμα σου έχει τελειώσει, χωρίζεις πρώτα και μετά ξεκινάς από την αρχή.
Δεν μπορείς να το πιστέψεις επειδή ταυτίζεις την σαρκική πράξη με το ερωτικό συναίσθημα, το καρδιοχτύπι. Πολλοί άντρες κυρίως όμως (αλλά και γυναίκες) διαχωρίζουν την επαφή από το καρδιοχτύπι, επομένως μπορούν να αγαπούν το ταίρι τους πολύ και βαθιά (να μην το αλλάζουν για κανένα), αλλά να μπορούν να κάνουν σεξ με άλλο άτομο. Κάπως σαν να τρώνε σε άλλο εστιατόριο για ποικιλία. Όσο πιο γρήγορα γίνει αντιληπτό αυτό τόσο πόνο και ταλαιπωρία σώζετε.Δεν λέω ότι με εκφράζει, όμως αυτό συμβαίνει. Εξ ου και συχνά το επίσημο ταίρι είναι ενήμερο. Μένει επειδή έχει λόγους να μένει. Οι σχέσεις είναι περίπλοκη πίστα. Δεν λειτουργούν με δίπολα.
Απλουστεύσεις. Πολλοί και πολλές είναι πολυγαμικά όντα. Το ένα φύλο έχει την ελευθερία να τον λένε "μάγκα", όμως. ;) Επίσης υπάρχουν κύριοι που σε κάνουν να σπαρταράς στο κρεβάτι (στον καναπέ, στο πάτωμα, στο τραπέζι κλπ). Κύριος δεν ταυτίζεται με φλώρος! Η μονογαμία είναι συνειδητή επιλογή από όσους/όσες και τις ευκαιρίες έχουν, και την ελευθερία να μην έχουν σοβαρές επιπτώσεις. Το θέμα συγχώρεσης της απιστίας είναι άλλο και διαφορετικής υφής. Δεν είναι μονοκούκι.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ