Συνεχίζοντας την επιτυχημένη τηλεοπτική καμπάνια με την πασίγνωστη -πλέον- “Κουτσομούρα”, ο ΟΤΕ και τα επιχειρηματικά πακέτα ΟΤΕ Business Double Play, φεύγουν για Λονδίνο για να μας αποδείξουν με τον πιο ζωντανό και ευφάνταστο τρόπο πως “η επιχείρησή σου φτάνει εκεί που φτάνει η επικοινωνία της”.


Από τις 23 Νοεμβρίου και για 10 ημέρες, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορούν να δουν την διαφήμισή τους να εμφανίζεται στο κέντρο του Λονδίνου και μάλιστα μπροστά σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Βρετανικής Μητρόπολης, σε μια διαφημιστική πινακίδα με θέα το Tower Bridge.

Μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία, οι χρήστες μπαίνοντας στο www.otebusinesslive.gr θα μπορούν να δημιουργούν τη διαφήμισή της επιχείρησης ή της επαγγελματικής τους ιδιότητας και να τη δουν να εμφανίζεται ζωντανά στο Λονδίνο, μέσα από μια σύνδεση που θα μεταδίδει εικόνα από το σημείο. Τη στιγμή που η διαφήμισή θα "βγαίνει στον αέρα", η κάμερα θα αποθηκεύει μια φωτογραφία και θα τη στέλνει στο e-mail του εκάστοτε χρήστη για να του θυμίζει για πάντα τη στιγμή που "κατέκτησε" το Λονδίνο.