Tzaferi 16. Τhe place to be!

Tzaferi 16. Τhe place to be! Facebook Twitter
0

Στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς, την πιο buzzing περιοχή, θα ανακαλύψετε το co-working space Τζαφέρη 16. Έναν σύγχρονο πολυσυλλεκτικό χώρο εργασίας, με αίθουσες συναντήσεων και εκδηλώσεων. Mε όλη την υποδομή, τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που χρειάζεστε ώστε να ασχοληθείτε από την πρώτη στιγμή μόνο με τη δουλειά σας.

Μπορείτε να εγκατασταθείτε προσωρινά ή μόνιμα, είτε είστε ένας επαγγελματίας είτε ολόκληρη εταιρεία.

Tzaferi 16. Τhe place to be! Facebook Twitter

Σε αυτό το χώρο υψηλής αισθητικής, που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον, μπορείτε να δημιουργήσετε, να δικτυωθείτε, να σχεδιάσετε μια καινούργια επιχείρηση, να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις ή να φιλοξενήσετε τη δική σας. Να γνωρίσετε δημιουργικούς, εφευρετικούς και καινοτόμους επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους και να ανταλλάξετε μαζί τους ιδέες.

Tzaferi 16. Τhe place to be! Facebook Twitter

Στη Τζαφέρη 16, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς τις υπηρεσίες που επιθυμείτε. Έτσι, φτιάχνετε το πακέτο που θέλετε, με το κόστος που θέλετε. Γι' αυτό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τώρα!

Tzaferi 16. Τhe place to be! Facebook Twitter

=====

210 6781800

www.tzaferi16.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM