Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., με ηγετική θέση στον κλάδο παραγωγής ρυζιών και οσπρίων για περισσότερα από 50 χρόνια, φέρνει για άλλη μία φορά αέρα καινοτομίας στην αγορά και μας συστήνει τη νέα κατηγορία Ready Τo Eat προϊόντων -τα έτοιμα, φυσικά.

 

Βασικός πρωταγωνιστής; Τα όσπρια, με την εγγύηση ποιότητας της 3αλφα.

 

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η 3αλφα φέρνει στο τραπέζι τέσσερα μοναδικά, γευστικά προϊόντα: ρεβύθια χονδρά, φακές ψιλές, φασόλια μαυρομάτικα και φασόλια κόκκινα, έτοιμα προς κατανάλωση. Μαγειρεμένα στον ατμό για την καλύτερη διατήρηση των βιταμινών και ιχνοστοιχείων, συσκευασμένα χωρίς νερό ώστε να διατηρούν όλη τη θρεπτική τους αξία. 100% φυσικός τρόπος παρασκευής, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

 

Τα 3αλφα έτοιμα φυσικά είναι η πιο γρήγορη, νόστιμη και υγιεινή λύση για εσάς που έχετε ελάχιστο χρόνο για μαγείρεμα, αλλά αγαπάτε το ποιοτικό φαγητό. Θα γίνουν ο καλύτερος φίλος του καθημερινού σας διαιτολογίου, αφού μπορείτε να τα απολαύσετε μέσα σε σαλάτα, σαν σούπα, σαν συνοδευτικό αλλά και σαν κύριο γεύμα, ακόμα και σαν snack κατευθείαν από τη συσκευασία.

 

Εσείς είστε έτοιμοι να τα εντάξετε στη διατροφή σας; Φυσικά!