Η επιστροφή στην πόλη φέτος θα είναι απολαυστική, με εκπτώσεις 70% πιο φθηνά από τις αρχικές τιμές σε όλη την καλοκαιρινή συλλογή σε συνεργαζόμενα designer brands, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

 

Από το Σάββατο 24 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αποκτήστε τα πιο hot κομμάτια της σεζόν με την υπογραφή των αγαπημένων σας designer brands, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές από τις τιμές outlet και απογειώστε το στυλ σας. 

 

Οι εκπτώσεις συνδυάζονται άψογα με μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για όλη την οικογένεια: Τα Little Tikes επιστρέφουν στο εκπτωτικό χωριό για ατελείωτο παιχνίδι. Από το Σάββατο 24 Αυγούστου οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιχνίδια εξερεύνησης στα παιδόσπιτα και στις τραμπάλες, παιχνίδια μπάσκετ και φυσικά βόλτες με τα αγαπημένα αυτοκινητάκια. Η ενέργεια θα είναι διαθέσιμη τα Σάββατα 24/08, 31/08, 07/09 & 14/09 ώρες 12:00-18.00.

 

Το καλοκαίρι δε γίνεται να έχει ιδανικότερο «κλείσιμο», από την απόλυτη εμπειρία shopping στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Athens.

 

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

 

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking