Απεργία την Πρωτομαγιά

DALINNE South

DALINNE South Facebook Twitter
0

Ιταλικές σπατουλαριστές εφαρμογές, που ενδείκνυνται για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με μηδαμινές ανάγκες συντήρησης, προϋποθέσεις απαραίτητες στην ανακαίνιση και ανακατασκευή χώρων μαζικής εστίασης.

Πατητές τσιμεντοκονίες, βιομηχανικά δάπεδα, ενιαίες, μονολιθικές επιφάνειες και τεχνοτροπίες ιδανικές για εφαρμογή απευθείας πάνω στις υφιστάμενες επενδύσεις από πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, MDF, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες κ.α.

Σε αποκλειστική συνεργασία με Ιταλικούς και Ολλανδικούς οίκους πρωτοπόρους στην παραγωγή διακοσμητικών, δομικών υλικών, η Dalinne Imports Intl. και η Dalinne South προτείνουν εύκολες, ολοκληρωμένες και οικονομικές εφαρμογές ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων.

  • Δάπεδα: προϊόντα για ενιαία, χυτά, μονοκόμματα, αυτοεπιπεδούμενα ή σπατουλαριστά δάπεδα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Επενδύσεις τοίχων και οριζόντιων επιφανειών με ειδικά οικολογικά σπατουλαριστά επιχρίσματα με παραδοσιακό, ethnic ή minimal αποτέλεσμα, για μπάνιο, κουζίνα και χώρους με ιδιαίτερες διακοσμητικές ανάγκες.
  • Ακρυλικά, Σιλικονούχα και Υδρύαλα έτοιμα αδιάβροχα επιχρίσματα για επένδυση προσόψεων και δημιουργία μοναδικών εφέ παλαίωσης, υψηλής αισθητικής και ποιότητας.
  • Γερμανικά Συστήματα Θερμομόνωσης, Ηχομόνωσης για νέα αλλά και παλαιά κτίρια με μοναδική ευελιξία στην τελική μορφή του κτιρίου, όχι μόνο στην υφή και στις τελικές αποχρώσεις και τεχνοτροπίες αλλά και στον κύριο όγκο του.
  • Συστήματα υγρομόνωσης, αδιαβροχοποίησης για κάθε επιφάνεια, όπως ταράτσες, κεραμίδια, δεξαμενές κλπ.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας στην παρακάτω διεύθυνση:

www.dalinnesouth.gr

 



 


0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM