To πρωινό στον sfera 102,2...

To πρωινό στον sfera 102,2... Facebook Twitter
0
  • O Γρηγόρης, η Ράνια και ο Γιώργος - το ανεπανάληπτο τρίο των ερτζιανών - πάει 'σφαίρα' από τις πρώτες, κιόλας, ώρες της ραδιοφωνικής εκπομπής τους στο sfera 102.2 fm! Από Δευτέρα έως Παρασκευή όλοι παρακολουθούν με χαμόγελο τα 'νέα' και τα σχόλια της ημέρας δια στόματος Γ. Αρναούτογλου, Ρ. Κωστάκη και Γ. Λιανού!
  • Τv gossip, μουσική, τραγούδια, πλάκες αλλά και ξεκαρδιστικές, τηλεφωνικές φάρσες, διαφορετικοί τίτλοι ειδήσεων και ανοιχτοί διαλόγοι με τους ακροατές είναι μερικά από τα συστατικά της πολλά υποσχόμενης, ραδιοφωνικής παρέας - που από ότι φαίνεται – είναι αποφασισμένη να κυριαρχήσει!
  • Ο Γρηγόρης επιμένει στην προσωπική επαφή με τον κόσμο, βγαίνει στο δρόμο για ζωντανά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής! Διαδραματίζονται δε, ανεκδιήγητα γεγονότα με τους περαστικούς κι όχι μόνο!
  • Όλα αυτά, live κάθε πρωί από τις 6.00 μέχρι τις 10.00, στο ραδιόφωνο του sfera 102,2 fm! To καταπληκτικό τρίδυμο της επιτυχίας ξυπνάει 'για τα καλά' τους φανατικούς ακροατές τους - προσφέροντας ένα πολυποίκιλο και με πολύ δράση, magazino!
  • Τα ραδιόφωνο του sfera τολμά και κάνει τη διαφορά ''non stop'', όλες τις ώρες της ημέρας: Ανανεώνει το πρόγραμμα του - επιλέγοντας τους πλέον επώνυμους παρουσιαστές – παραγωγούς, Νεοεισερχόμενος στον σταθμό και ο Βασίλης Δρυμούσης που μαζί με τη Μαρία Φραγκάκη διαδέχονται με τον δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο τον Γρηγόρη, τη Ράνια, τον Γιώργο. Στη συνέχεια η Ελένη Κολοκοτρώνη κρατάει 'ανεβασμένους' τους ακροατές και μετά ακολουθεί ο Βαλεντίνο. Ο Δημήτρης Σαράντος, απογειώνει το κλίμα κάθε απόγευμα και τη σκυτάλη παίρνει η υπέροχη Ναταλία Γερμανού. Το βράδυ θα κλείσει - πάντα live - με τη Μαριάντα Πιερίδη – που αποδεικνύεται ότι έχει μεγάλο ταλέντο και σαν ραδιοφωνική παραγωγός.
  • Ο sfera επανασυστήνεται και φτιάχνει με κέφι ένα πρόγραμμα γεμάτο αισιοδοξία και χαρά! Αυτό είναι που μας λείπει κι αυτό είναι που όλοι χρειαζόμαστε για να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα...
  • Το πρωινό στον sfera ξεκίνησε και φαίνεται να είναι πολύ ''πρωινό - σφαίρα'' !!!
  • Mπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή sfera από το app store ή να συνδεθείτε με τον sfera fm από όπου κι εάν βρίσκεστε με livestream από τον υπολογιστή σας αλλά και να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα από τη σελίδα στο fb: sfera 102,2 official και στο twitter: sfera official !
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM