Τριήμερο bazaar στο Fran & Lili showroom

Τριήμερο bazaar στο Fran & Lili showroom Facebook Twitter
0

Λίγο πριν υποδεχτούν τη νέα τους συλλογή, οι Fran & Lili σας υποδέχονται για ένα μοναδικό bazaar από τις 14 έως τις 16.09!

Αγαπημένα κομμάτια, ρούχα και αξεσουάρ που δημιουργούν ξεχωριστές εμφανίσεις θα τα βρείτε στο Fran & Lili showroom με έκπτωση 50% - 60%. Κομμάτια καλοκαιρινά, αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας αλλά και επιλεγμένα χειμερινά από τα αγαπημένα brands, Milkwhite, Sister Jane, Pepaloves, Kling, Compania Fantastica, Jovonna, Dahlia, Jewelegante Creations & Clic Jewels μπορείτε να τα αποκτήσετε απλά με μία επίσκεψη στο χώρο τους.


Συνδυάστε τη βόλτα σας για έναν καφέ ή ένα ποτό με τις αγορές σας από την αγαπημένη Fran & Lili Boutique και αποχαιρετήστε το φετινό καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!


Ένα τριήμερο γεμάτο μόδα, ρούχα και στυλ σας περιμένει στο Fran & Lili Showroom, Ερμού 64-1ος όροφος.

Fran & Lili Showroom: Ερμού 64 (εντός στοάς στον 1ο όροφο), Μοναστηράκι, Αθήνα
Πέμπτη 14.09-Παρασκευή 15.09: 12.00-20.00
Σάββατο 16.09: 12.00-17.00

www.franandlili.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM