GRACE SANTORINI

GRACE SANTORINI Facebook Twitter
0

Ένα ξεχωριστό ταξίδι βασισμένο στις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις, σας περιμένει εάν επιλέξετε το Grace Santorini για τις διακοπές σας. Ο Chef του ξενοδοχείου, Σπύρος Αγιούς, βασίζεται στα τοπικά προϊόντα, επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημιουργεί εδέσματα που θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Τα πιάτα είναι βασισμένα στην ελληνική κουζίνα, όπως παραδοσιακή τάρτα με φάβα Σαντορίνης, λαχταριστό μπαρμπούνι με εσπεριδοειδή, μοναδικό κριθαρότο με γαρίδες, δροσερό αρνίσιο μπουρεκάκι με ελληνικό γιαούρτι, αλλά και το μοναδικό χειροποίητο καπνιστό χταπόδι συνοδευόμενο από φάβα. Όλα τα πιάτα διακρίνονται για τις μοντέρνες λεπτομέρειες  και τα  στοιχεία από τη μεσόγειο, άλλοτε με ολοκληρωμένες συνταγές και άλλοτε με υλικά που αγαπάμε, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό μέλημα ένα γευστικό, υγιεινό και αισθητικά καλό αποτέλεσμα.

Η πανέμορφη θέα της Καλντέρας αλλά και το απέραντο γαλάζιο που περιβάλλει το ξενοδοχείο είναι οι κύριες πηγές της έμπνευσης του menu, καλύπτοντας πάντα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των επισκεπτών του ξενοδοχείου.

Το γευστικό αυτό ταξίδι είναι σίγουρα ένας ακόμα λόγος για να επισκεφτεί κανείς το μοναδικό Grace Santorini και να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας τις personalized υπηρεσίες που το ξενοδοχείο προσφέρει.

 

Λίγα λόγια για το Grace Santorini

Το Grace Santorini, το οποίο και συμπεριλαμβάνεται στην GOLD LIST 2012, λαμβάνοντας τη διάκριση του «Καλύτερου Ξενοδοχείου σε Τοποθεσία» στον κόσμο, στην πανέμορφη Καλντέρα προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του νησιού και όχι μόνο. To Grace Santorini αποτελεί και για έναν ακόμα

λόγο το μοναδικό προορισμό του νησιού. Η Villa του ανοίγει τις πόρτες της και σας καλωσορίζει σε έναν μαγευτικό χώρο που θα σας καταπλήξει με την αρχιτεκτονική του και τις personalized υπηρεσίες που προσφέρει. Είναι εκείνη η επιλογή που αντιπροσωπεύει όσους αναζητούν τη διακριτικότητα, την απομόνωση αλλά και την αύρα της Σαντορίνης που βρίσκεται διάχυτη στους χώρους της

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM