McDonald’s

McDonald’s Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες ο διαγωνισμός της McDonald’s που ανέδειξε τους 2 υπερτυχερούς που θα ταξιδέψουν στη Βαρσοβία για να παρακολουθήσουν από κοντά τον εναρκτήριο αγώνα του UEFA EURO 2012. Οι δύο νικητές του διαγωνισμού, ο Arias Suárez Juan Carlos και ο Λουκάς Παπάζογλου, θα ταξιδέψουν μαζί με ένα φίλο τους στη Βαρσοβία για την έναρξη του Εuro 2012 και θα παρακολουθήσουν από κοντά το συναρπαστικό αγώνα μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας. 

Οι δύο νικητές θα είναι προσκεκλημένοι από τους δύο μεγάλους χορηγούς του UEFA EURO 2012, τη McDonald’s και τη Coca-Cola, και κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής τους στη Βαρσοβία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικής VIP μεταχείρισης, δωρεάν γεύματα, parties καθώς και μοναδικά αναμνηστικά δώρα.

Η κλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου στο εστιατόριο McDonald’s στο Σύνταγμα. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής  που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό εστιατόριο McDonald’s με πολλή μουσική, χορό και φυσικά, με απολαυστικά γεύματα McDonald’s! Οι δύο υπερτυχεροί του διαγωνισμού ειδοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και εξέφρασαν τη χαρά τους και ανυπομονησία για να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

O VictorTedesco, Managing Director της Premier Capital Hellas Α.Ε. δήλωσε σχετικά «Η McDonalds προωθεί τον αθλητισμό και τον ισορροπημένο τρόπο ζωής γι’ αυτό και στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις όπως το UEFAEURO 2012 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είμαστε σίγουροι ότι οι δύο νικητές  είναι έτοιμοι να βιώσουν μία πραγαμτικά ξεχωριστή εμπειρία! Σε τοπικό επίπεδο θεωρούμε ότι τέτοιου είδους διαγωνισμοί αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να στεκόμαστε δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές σε αυτή τη δύσκολη περίδο όχι μόνο διατηρώντας τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα αλλά προσφέροντάς τους ταυτόχρονα εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή».  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM