Προβλέψεις για το 7ημερο από 23/7-30/7

 

Κριός

Η ανάγκη να βελτιώσετε τη ζωή σας καθώς επίσης και να ζήσετε έντονες συγκινήσεις σάς οδηγεί σε σπασμωδικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να ξεκινάτε μια καινούργια προσπάθεια και προτού καν ολοκληρωθεί να περνάτε στην επόμενη και τελικά να μένουν όλες στη μέση, δίχως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας προτού πάρετε ρίσκα και μη δεσμεύεστε δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, γιατί θα σας περάσουν για αναξιόπιστους. Την Κυριακή ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας και τα συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας προκαλούν εκνευρισμό στους οικείους σας, κάτι στο οποίο μπορεί να μη δίνετε την ανάλογη σημασία, καθώς σας έχει πιάσει μια τάση να διεκδικήσετε την ελευθερία σας με κάθε τρόπο, αλλά θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη, γιατί ίσως αυτή η στάση σας θα έχει κόστος.

 

Ταύρος

Τακτοποιήστε μέσα στις επόμενες μέρες λογαριασμούς και χρέη και βάλτε σε εφαρμογή σχέδιά σας που έχουν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Μια πρόταση συνεργασίας που μπορεί να προκύψει αναπτερώνει το ηθικό σας και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις υπερβολές με τα χρήματά σας. Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε στη δουλειά σας και να παίζετε επί ίσοις όροις με τους καινούργιους συνεργάτες σας.

Θέλετε να βρείτε τον τέλειο ερωτικό σύντροφο που θα συνδυάζει ψυχικά χαρίσματα με καλή εξωτερική εμφάνιση, αλλά να έχει και μια σχετική οικονομική άνεση. Όλα αυτά μαζί θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε κι ενδεχομένως να απορρίψετε κάποιο πρόσωπο που πραγματικά θα αξίζει. Αν είστε σε σχέση, είναι κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου και να αρχίσετε να οργανώνεστε σιγά-σιγά.

 

Δίδυμος

Κάτι φτάνει στο τέλος του μέσα στις επόμενες μέρες για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος που θα εκπληρώσει αρκετές από τις προσδοκίες σας. Η υπομονή που κάνατε όλο αυτό το διάστημα θα σας ανταμείψει απλόχερα και θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, καθώς θα έχετε και την εύνοια της Συνόδου Ήλιου-Ερμή από την Πέμπτη έως τη Δευτέρα. Αν είστε αποφασισμένοι να κάνετε κάποια καινούργια ανοίγματα, θα πρέπει να εξετάσετε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα, όπως επίσης και η σχέση με τον σύντροφό σας, κι ενδεχομένως να θέσετε κάποιους όρους που μπορεί αρχικά να ξενίσουν στο ταίρι σας, αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Αν είστε ελεύθεροι, η ανάγκη σας για ερωτικό παιχνίδι είναι μεγάλη, αλλά δεν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

 

Καρκίνος

Ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε κάποια απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή ακόμα και με το σπίτι σας, με την απαραίτητη ψυχραιμία. Ήλιος και Ερμής ευνοούν τις επαφές και τις συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά δεν θα πρέπει να σας πιάσει έπαρση, γιατί θα προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις.

Τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη και με τον σωστό προγραμματισμό θα καταφέρετε να καλύψετε κάποια έξοδα που σας έχουν γίνει βραχνάς. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας είναι ιδανική στιγμή, αρκεί να οργανωθείτε εγκαίρως, ώστε να μη συναντήσετε προβλήματα σχετικά με τη διαμονή σας. Καινούργιες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν και θα είναι μια εποχή που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

Λέων

Την Πέμπτη η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σας σηματοδοτούν την έναρξη μιας πολύ θετικής περιόδου για εσάς, κατά την οποία θα αναγνωριστούν οι ικανότητες και τα ταλέντα σας και θα αποδώσουν οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας, εκτοξεύοντας τη φήμη και τα έσοδά σας στα ύψη. Πλέον αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα κυνηγήσετε άφοβα τα όνειρά σας, προσέξτε όμως γιατί η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί ορισμένες στιγμές να προκαλέσει μια αλλοιωμένη εικόνα για την πραγματικότητα.

Οι σχέσεις με την οικογένειά σας ισορροπούν και πάλι και σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες δίχως να παρεμβάλλονται ζητήματα που σας ρίχνουν το ηθικό. Μια εκδρομή ή ένα ταξίδι μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη βελτίωση της σχέσης με τον σύντροφό σας, καθώς επίσης στην απόκτηση ενός παιδιού.

 

Παρθένος

Το Σάββατο η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό σας και οι αρνητικές της όψεις με τον Κρόνο θα προκαλέσουν ορισμένα προβλήματα στα επαγγελματικά σας που μπορεί να οφείλονται κυρίως σε δικό σας λάθος χειρισμό. Ευτυχώς, όμως, από την Κυριακή κι έπειτα θα έχει καλές όψεις με τον Δία, εξισορροπώντας αρκετά την κατάσταση σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Περιορίστε τα έξοδά σας αν θέλετε να υλοποιηθούν σχέδια σχετικά με την προσωπική σας απόλαυση.

Η κοινωνική σας ζωή και θέματα φιλίας θα σας απασχολήσουν αρκετά και ίσως νιώσετε πως κάποιοι προσπαθούν να σας αποφύγουν, αλλά θα είναι περισσότερο γέννημα της φαντασίας σας. Αν αισθάνεστε αμήχανα επειδή το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί, δεν σας μένει παρά να επικοινωνήσετε εσείς μαζί τους. Η σχέση με τον σύντροφό σας μπαίνει σε νέες βάσεις έπειτα από ένα γερό ταρακούνημα και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές.

 

Ζυγός

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μέχρι και το Σάββατο μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια απογοήτευση σχετικά με τις επιλογές σας στα επαγγελματικά κι ενδεχομένως να αποφασίσετε να μην πάρετε κανένα ρίσκο, καθώς δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια για χάσιμο χρημάτων. Οι φόβοι και οι ανησυχίες για το μέλλον σάς ωθούν να κρατήσετε συντηρητική στάση και είναι κάτι που θα σας ωφελήσει, καθώς δεν ενδείκνυται η συγκεκριμένη περίοδος για νέα ανοίγματα.

Υπάρχουν κάποια άτομα από το επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιά είτε από προσωπικό συμφέρον είτε μόνο και μόνο εξαιτίας της μικροπρέπειας που τα διακρίνει, οπότε φυλάξτε τα νώτα σας και μην εμπιστεύεστε πολύ προσωπικά σας ζητήματα στον καθένα. Μια καινούργια ερωτική σχέση αυξάνει την έμπνευσή σας και είναι μια αρκετά δημιουργική φάση για εσάς, καθώς μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας καλύτερα μέσω της τέχνης.

 

Σκορπιός

Μια έντονη εμπειρία θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να αναθεωρήσετε τις αξίες σας και να βάλετε καινούργιες προτεραιότητες ουσιαστικής σημασίας. Ταυτόχρονα θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας στους συνεργάτες ή στον εργοδότη σας, ώστε να εδραιωθείτε στη δουλειά σας και να ξεπεράσετε τις ανησυχίες σας για το μέλλον.

Είναι σημαντικό να δείξετε τις ικανότητές σας κρατώντας χαμηλό προφίλ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να είστε σαν τους κακόμοιρους – ισορροπία είναι η λέξη-κλειδί. Την Παρασκευή η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και σας προκαλεί έντονα την τάση να είστε ο κυρίαρχος στη σχέση σας, με αποτέλεσμα οι σκηνές ζηλοτυπίας να γίνονται όλο και πιο συχνές και ταυτόχρονα να διακινδυνεύετε τη σχέση σας. Ενδεχομένως να θεωρείτε πως έχετε δέσει τον γάιδαρό σας, προσέξτε όμως γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

Τοξότης

Μια ξαφνική αύξηση του εισοδήματός σας είναι αποτέλεσμα των εντατικών προσπαθειών που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα και σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας που μπορεί να έχουν σχέση με κάποιο ταξίδι ή με την απόκτηση υλικών αγαθών για το σπίτι και την οικογένεια. Τακτοποιήστε λογαριασμούς και χρέη όσο είναι καιρός, και μάλιστα προτού ξεκινήσετε το ξόδεμα χρημάτων για τις προσωπικές σας ανάγκες.

Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας ενδυναμώνει την ανάγκη σας για ερωτικό παιχνίδι και κοινωνικές επαφές, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να ξεκινήσετε κάποια σχέση που θα σας δεσμεύσει, μια και σκοπεύετε να περάσετε το καλοκαίρι όντας ανέμελοι και μακριά από κάθε είδους ευθύνες. Μια καινούργια γνωριμία ενδεχομένως να ανατρέψει τον τρόπο σκέψης σας και τελικά εσείς θα δεν θα ξεκολλάτε από το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ορισμένους συνεργάτες σας που, απ' ό,τι φαίνεται, ή δεν εκτιμούν καθόλου την ανοχή σας ή σας εκμεταλλεύονται κανονικότατα. Ενδεχομένως να πρέπει να κρατήσετε μια πιο αυστηρή στάση απέναντί τους, καθώς η πολλή οικειότητα βλάπτει, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι δουλειές σας. Αρκετά χρήματα θα πρέπει να φύγουν σε λογαριασμούς, οπότε οι απολαύσεις σας θα είναι περιορισμένες.

Σπίτι και οικογένεια είναι μέσα στις βασικές σας προτεραιότητες, καθώς επίσης και η τόνωση της σχέσης με τον σύντροφό σας. Μια δυσάρεστη ιστορία ενός γνωστού σας μπορεί να σας βάλει σε έναν νέο τρόπο σκέψης και θα εκτιμήσετε τα απλά, καθημερινά πράγματα, όπως και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα περισσότερο. Οι αποφάσεις σας πλέον θα αποσκοπούν στην ευδαιμονία όλων σας και όχι στην εκπλήρωση των προσωπικών σας φιλοδοξιών.

 

Υδροχόος

Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να βάλετε καινούργιες προτεραιότητες στη ζωή σας και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα δίχως να μεμψιμοιρείτε, γιατί είναι άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Στον επαγγελματικό τομέα ορισμένες ανατροπές σάς προκαλούν ιδιαίτερο άγχος, αλλά αν δεν χάσετε την ψυχραιμία σας, θα διαπιστώσετε πως είναι για καλό. Νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν περάστε τες από κόσκινο προτού δεσμευτείτε με υπογραφές και συμβόλαια.

Την Κυριακή ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Κριό και σας προκαλεί μια επιθετική διάθεση ακόμα και στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα ερωτικά σας. Αυτό μπορεί σε κάποιους να αρέσει, σε κάποιους όμως μπορεί να προκαλέσει ανησυχία και να φύγουν τρέχοντας από κοντά σας, ειδικά αν πρόκειται για πρόσφατες σχέσεις. Τιθασεύστε τα ένστικτά σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας που έχουν σχέση με το κυκλοφορικό σύστημα.

 

Ιχθύς

Στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπως στάσιμη η κατάσταση, είτε εξαιτίας των γεγονότων είτε και λόγω καλοκαιριού, οπότε μην αγχώνεστε θεωρώντας πως κάπου σφάλλετε εσείς. Κατάλληλη εποχή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας, να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, μαζεύοντας όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, καθώς επίσης και για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε τις ορέξεις σας για ανέσεις και πολυτέλεια για να μη βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο.

Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες κι ενδεχομένως να προκύψει μια ανάγκη που αναγκαστικά θα σας υποχρεώσει να καθυστερήσετε τις διακοπές σας, τουλάχιστον μέχρι να τακτοποιηθεί. Αν είστε σε μια νέα σχέση, το πάθος για τον σύντροφό σας σάς προκαλεί έντονα την ανάγκη απόκτησης ενός παιδιού, προσέξτε όμως γιατί υπάρχει περίπτωση να τον τρομάξετε.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)