Κριος

Με τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει τους τομείς της επικοινωνίας και της εργασίας, πιθανό να προκύψουν ορισμένες διαφωνίες με κάποιον συνεργάτη σας, με αποτέλεσμα να ταραχθούν οι ισορροπίες μεταξύ σας. Προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί απέναντί του και χειριστείτε ψύχραιμα την κατάσταση, ώστε να καταφέρετε να επιλύσετε τις διαφορές σας και να έχουν αίσιο τέλος.

 

Κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με δάνεια και φόρους θα δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα, ιδιαίτερα τη Δευτέρα, οπότε κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και μην μπαίνετε στη λογική να κάνετε σχέδια προτού εισπράξετε αυτά που περιμένετε. Προς τη μέση της εβδομάδας, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα δυσκολευτείτε αρκετά να μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας, καθώς θα νιώθετε έντονα την ανάγκη για κοινωνικές σχέσεις και διασκέδαση και το μυαλό σας θα σκέφτεται συνεχώς τρόπους για να την κοπανίσετε...

 

Ταύρος

Η επιρροή του Άρη θα σας δημιουργήσει μια επιθετική διάθεση και καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες, θα κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και όχι μόνο θα κρατήσετε αυτά (και αυτούς) που πραγματικά σας ωφελούν αλλά θα ξεφορτωθείτε κιόλας οτιδήποτε περιττό και βλαβερό για την ψυχική σας ισορροπία.

 

Ορισμένα χρήματα που μπορεί να έχετε από κοινού με έναν συνεργάτη ή ακόμη και με τον σύντροφό σας θα είναι η αιτία μιας μεγάλης διαμάχης που θα ξεσπάσει, με κίνδυνο να διαλυθούν οριστικά κάποιες σχέσεις. Αρκετά δημοφιλείς θα είστε εσείς οι Ταύροι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς η γοητεία σας θα είναι στα φόρτε της και σε συνδυασμό με την ερωτική σας διάθεση, που θα είναι αρκετά αυξημένη, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες και ίσως τελικά να προκύψει κι ένα παθιασμένο ειδύλλιο.

 

Δίδυμος

Η επιρροή του Ήλιου θα σας δημιουργήσει μια αρκετά παιχνιδιάρικη διάθεση και ειδικά όσοι κρατούσατε ως τώρα κάποιες αποστάσεις από τους γύρω σας θα καταφέρετε να βγείτε απ' το καβούκι σας και να έχετε μια πιο αυθόρμητη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Είναι μια εποχή που η ανάγκη σας για περιπέτεια και νέες κατευθύνσεις θα σας ωθήσει να πάρετε κάποια ρίσκα, όχι μόνο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας αλλά και με την ίδια σας τη ζωή.

 

Όσοι είστε γονείς και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, αν αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα σε σχέση με την απόδοση των παιδιών σας στις σχολικές τους υποχρεώσεις, προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί και αφιερώστε περισσότερο χρόνο μαζί τους, ώστε να καταφέρετε να τα βάλετε εσείς σε ένα πρόγραμμα.

 

Καρκίνος

Μια περίοδος επαναφόρτισης ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας με άτομα από το οικογενειακό αλλά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καθώς η επιρροή της Σελήνης φέρνει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας στους δικούς σας ανθρώπους, μια και το τελευταίο διάστημα είχατε γίνει λίγο απόμακροι λόγω υποχρεώσεων.

 

Αν είχατε στο πρόγραμμα να ασχοληθείτε με κάποιες επισκευές και μαστορέματα στο σπίτι, καλύτερα να το αποφύγετε ειδικά το Σάββατο, καθώς οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για τέτοιου είδους εργασίες. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στον χειρισμό εργαλείων και μηχανημάτων, γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί κάποια βλάβη, με αποτέλεσμα να τραυματιστείτε.

 

Λέων

Μια νέα συνεργασία που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι μια τεράστια πρόκληση για εσάς, καθώς οι ευθύνες σας θα πολλαπλασιαστούν κατά πολύ και από τη μία θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και αισιοδοξία, από την άλλη όμως η αγωνία σας θα κορυφωθεί, γιατί θα είναι για εσάς κάτι εντελώς καινούργιο και άγνωστο. Κάντε με προσεχτικά βήματα τις κινήσεις σας και σε περίπτωση που τα βρείτε κάπου σκούρα, μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός πιο έμπειρου ατόμου.

 

Στον οικονομικό τομέα, κατά έναν παράξενο τρόπο, όσο και να κερδίζετε χρήματα, προτού καν προλάβετε να δείτε τι χρώμα έχουν, καταφέρνετε να μένετε πάντα ταπί και ψύχραιμοι. Ότι είστε καλοπληρωτές είναι γεγονός. Αν δεν κάνετε όμως έναν προγραμματισμό και συνεχίσετε να τα δίνετε όλα μέχρι τελευταίο δίφραγκο, θα είστε μονίμως με την ψυχή στο στόμα και την τσέπη άδεια...

 

Παρθένος

Ορισμένες καθυστερήσεις σε γραφειοκρατικές διαδικασίες θα είναι η αιτία που δεν θα μπορέσετε να εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε για αρκετό διάστημα, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η κούραση όπως και ο εκνευρισμός σας, καθώς όλη αυτή η κατάσταση θα σας πάει πίσω (για μια ακόμη φορά), με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να προλάβετε κάποιες προθεσμίες και να πρέπει να ζητήσετε αναγκαστικά παράταση.

 

Από τη στιγμή που δεν είναι στο χέρι σας να ρεγουλάρετε την κατάσταση, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, γιατί όσο και να χαλάτε τη ζαχαρένια σας, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Από την Παρασκευή και μετά γίνονται πιο ευνοϊκές οι συνθήκες στον οικονομικό τομέα, οπότε μη χάνετε το κουράγιο σας, γιατί μπόρα είναι και θα περάσει. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα σας δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις του, οπότε μη βιαστείτε να αποκαλύψετε και πολλά πράγματα για την προσωπική σας ζωή, προτού σιγουρευτείτε για ποιον λόγο σας πλησιάζει.

 

Ζυγός

Η ανασφάλεια που νιώθετε για την εξωτερική σας εμφάνιση σας έχει δημιουργήσει τέτοια εμμονή που οδηγείστε σε ακραίες λύσεις για να καταφέρετε το επιθυμητό (κατά τη γνώμη σας) αποτέλεσμα – έτσι, όμως, αρχίζει να κινδυνεύει πλέον σοβαρά η υγεία σας.

 

Η συνάντησή σας με έναν Καρκίνο θα σας βοηθήσει, ευτυχώς, να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα σε σχέση με τις διατροφικές σας συνήθειες και θα σας δείξει τον τρόπο ώστε να είστε σε φόρμα, χωρίς όμως να χρειάζεται να ζείτε μονίμως μες στη στέρηση. Στον οικογενειακό τομέα, θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετικοί με τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση πως από δω και πέρα θα χρειαστεί να ακούτε δυο και τρεις, ίσως και περισσότερες φορές τα ίδια πράγματα, χωρίς να αγανακτείτε...

 

Σκορπιός

Προς τη μέση της εβδομάδας η ανάρμοστη συμπεριφορά ενός ατόμου από το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσει τόσο μεγάλο εκνευρισμό και θασας κάνει να ξεστομίσετε τόσο βαριές κουβέντες, που θα είναι αδύνατο να συνυπάρξετε από κει και πέρα στον ίδιο χώρο.

Αν δεν θέλετε να φτάσετε στο σημείο ώστε να σκέφτεστε πώς θα πάτε στη δουλειά σας έπειτα από αυτό, προτιμήστε μια πιο ήρεμη οδό, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας. Η ανάγκη σας να κοινωνικοποιηθείτε θα είναι αρκετά έντονη, οπότε μη χάνετε την ευκαιρία και εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή για να ξαναβρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία είχατε ψιλοχαθεί τον τελευταίο καιρό.

 

Τοξότης

Ο ξαφνικός βομβαρδισμός επαγγελματικών υποχρεώσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας μπλοκάρει, μη σας πιάνει όμως πανικός. Αν αναλογιστείτε πόσο καιρό περιμένατε να έρθει αυτή η στιγμή, θα καταφέρετε να εκτιμήσετε όλη αυτή την κατάσταση ανεξάρτητα από την κούραση που μπορεί να σας προκαλεί. Βασιστείτε στις ικανότητές σας και θα καταφέρετε να βρείτε τους ρυθμούς σας σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.


 

Η επανασύνδεση με κάποιο φίλο από τα παλιά μόνο με χαρά δεν θα σας γεμίσει, καθώς θα καταλάβετε για μια ακόμη φορά ότι ορισμένοι δεν έχουν ιερό και όσιο όταν πρόκειται για προσωπικό τους συμφέρον. Μη συγχύζεστε και δώστε του να καταλάβει ορθά-κοφτά πως πέρασε η εποχή που σας θυμόντουσαν ορισμένοι μόνο όταν σας είχαν ανάγκη.

 

Αιγόκερως

Ένα τηλεφώνημα μέσα στις επόμενες μέρες και οι πληροφορίες που θα πάρετε θα έχουν ως αποτέλεσμα να κλονιστεί τόσο η εμπιστοσύνη σας απέναντι στον σύντροφό σας, σε σημείο που να σκέφτεστε ακόμη και να δώσετε ένα τέλος στη σχέση σας.

 

Μη βιάζεστε να πιστέψετε αυτά που θα σας πουν, καθώς υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές γύρω σας που θα σας διέβαλλαν για να δημιουργήσουν προβλήματα στον δεσμό σας απλώς και μόνο επειδή είναι μίζεροι και χαίρονται με τη δυστυχία των άλλων. Η σωματική κούραση που νιώθετε τον τελευταίο διάστημα οφείλεται κυρίως στην πεσμένη σας ψυχολογία, αλλά η επιρροή του Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε ευχάριστα άτομα που θα σας μεταδώσουν την αισιοδοξία τους και θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τον χαμένο σας κουράγιο.

 

Υδροχόος

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και καθώς εσείς μπορεί να μην είστε καν ο αφέντης, προσπαθήστε να μην αναλαμβάνετε αρμοδιότητες πάνω από τις αντοχές σας, γιατί στο τέλος δεν θα μπορείτε να τις κουμαντάρετε και θα βρείτε και τον μπελά σας, μια και θα σας ζητηθούν ευθύνες.

 

Προσπαθήστε ευγενικά να πείσετε τον εργοδότη σας να μοιράσει και σε άλλους κάποιες αρμοδιότητες και μην ντρέπεστε να παραδεχτείτε πως δεν μπορείτε να τα φορτωθείτε όλα μόνοι σας. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, μη βιαστείτε όμως να πάρετε σημαντικές αποφάσεις απλώς και μόνο από παρορμητισμό, προτού σιγουρευτείτε, μάλιστα, πως είστε όντως διατεθειμένοι να αλλάξετε τις συνήθειές σας και τον τρόπο ζωής σας.

 

Ιχθύς

Αν η επαναλαμβανόμενη ρουτίνα σάς έχει κάνει να αισθάνεστε σαν ρομπότ και δεν έχετε πλέον καθόλου διάθεση να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, ήρθε η στιγμή ώστε να βάλετε μέσα στο πρόγραμμά σας (έστω δύο φορές την εβδομάδα) δραστηριότητες που πραγματικά σας ευχαριστούν και σας δίνουν την ενέργεια ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με τη φορτωμένη ατζέντα σας.

 

Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, βρεθείτε με φίλους, διασκεδάστε όσο μπορείτε και μην έχετε μοναδικό σκοπό της ζωής σας τα καθημερινά σας καθήκοντα. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες μέρες θα σας αποσυντονίσει λιγάκι, αλλά καθώς η ψυχραιμία είναι από τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, σύντομα θα επιλυθεί και θα επανέλθουν οι ισορροπίες σε αρκετά φυσιολογικά επίπεδα.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)