Κριος

Κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σχετικά με τα επαγγελματικά σας καλό θα είναι να τις επισπεύσετε και ό,τι συμφωνίες είναι να κλείσουν, προσπαθήστε να έχουν πραγματοποιηθεί πριν από τις 8 Οκτωβρίου, καθώς με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις και ίσως τελικά να πρέπει να αναβάλλετε για κάποιο διάστημα οποιαδήποτε δέσμευση με συμβόλαια.

Από την άλλη, αν καταφέρετε και ξεπεράσετε αυτήν τη δύσκολη φάση χωρίς ιδιαίτερες απώλειες, από εκεί κι έπειτα ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς με πολλές θετικές εξελίξεις που θα σας δώσουν αρκετή ώθηση ώστε να βελτιώσετε σημαντικά το βιοτικό σας επίπεδο. Πείτε όχι σε ό,τι σας καταπιέζει και μη χαλάτε την ψυχική σας υγεία μόνο και μόνο για να είναι ευχαριστημένοι οι γύρω σας, γιατί στο τέλος θα εκραγείτε, με αποτέλεσμα να είστε όλοι δυστυχισμένοι.

 

Ταύρος

Αρκετά δύσκολη θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί στον οικονομικό τομέα, και κυρίως προς την Τετάρτη, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιο νομικό ζήτημα το οποίο δεν σηκώνει άλλη αναβολή, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αν προνοήσετε εγκαίρως και φροντίσετε να μαζέψετε κάποια χρήματα για να αντεπεξέλθετε σε αυτήν τη δύσκολη φάση, θα καταφέρετε τελικά να αποδεσμευτείτε από κάτι που σας μπλόκαρε για αρκετό διάστημα. Στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να δώσετε μια μικρή μάχη για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας, καθώς με το να αποφεύγετε τόσο καιρό να του παρουσιάζετε όλη την αλήθεια σχετικά με κάποια προσωπικά σας ζητήματα, το μόνο που καταφέρατε είναι να τον φλομώσετε με ψέματα και να περιπλέξετε πιο πολύ τα πράγματα.

 

Δίδυμος

Η ομαδικότητα στην εργασία και η επιτυχής συνεργασία με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα – ειδικά από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα ξεκινήσει για εσάς τους Διδύμους μια αρκετά καλή περίοδος, που θα διαρκέσει για αρκετό διάστημα.

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος, αν και είστε από τα ζώδια που δεν επηρεάζονται αρνητικά, καλό θα είναι να μη βιαστείτε να κάνετε οικονομικά ανοίγματα, οπότε κάντε υπομονή και περιμένετε μέχρι να είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες. Ορισμένα λάθη του παρελθόντος που συνεχίζουν να σας βασανίζουν και έχουν ως αποτέλεσμα να λειτουργείτε με κάποια ενοχική ίσως συμπεριφορά θα πρέπει να τα αφήσετε επιτέλους πίσω σας για να καταφέρετε να συνεχίσετε τη ζωή σας δίχως να αισθάνεστε μονίμως πως σας αξίζει καθετί στραβό που μπορεί να σας συμβαίνει.

 

Καρκίνος

Ότι είστε ενθουσιώδεις είναι ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που σας έχει οδηγήσει αρκετές φορές σε βεβιασμένες κινήσεις, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές φορές οικονομικές απώλειες και τελικά να οδηγείστε σε αδιέξοδο. Καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον μια καινούργια πρόταση συνεργασίας, εξετάστε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους και, το κυριότερο, φερθείτε με διπλωματία και φροντίστε να μη σας πιάσει έπαρση και τα τινάξετε όλα στον αέρα.

Μια κόντρα που κρατάει εδώ και αρκετό διάστημα με έναν Κριό, αν δεν τη σταματήσετε τώρα, θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο μέλλον, καθώς υπάρχει κίνδυνος να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή σε μεγάλο βαθμό. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από άσκοπο ξόδεμα ενέργειας και αποβάλλετε από τη ζωή σας με συνοπτικές διαδικασίες άτομα που σας ταλαιπωρούν και ταράζουν την ψυχική σας ηρεμία.

 

Λέων

Αρκετά κρίσιμες θα είναι οι επόμενες μέρες σχετικά με την εξέλιξη μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης και καθώς η αγωνία σας θα κορυφώνεται μέρα με τη μέρα υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε με την εριστική συμπεριφορά σας κάποιο κοντινό σας πρόσωπο (π.χ. σύντροφο ή γονέα).

Αντιμετωπίστε με στωικότητα την κατάσταση γιατί οι πλανητικές επιρροές είναι με το μέρος σας και οι πιθανότητες να έχετε θετικές εξελίξεις είναι πολλές, οπότε μη χαλάτε αδίκως τις καρδιές σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Όσοι ασχολείστε με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να προωθήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και καθώς η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη, θα γεμίσετε ενθουσιασμό και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 

Παρθένος

Αν και οι δυσκολίες δεν έχουν ξεπεραστεί εντελώς στα οικονομικά σας, ο Δίας στον Λέοντα σας προστατεύει από τις κακοτοπιές, έστω και τελευταία στιγμή, και καταφέρνετε τελικά να βγείτε αλώβητοι από τις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται. Μια καινούργια γνωριμία εντός των ημερών με έναν Ταύρο θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας, καθώς θα σας προσφέρει τα φώτα του σε κάποια θέματα για τα οποία δεν είστε γνώστες, οπότε ανοίξτε τ' αυτιά σας και προσπαθήστε να απορροφήσετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε.

Ο παραλογισμός ενός συγγενικού σας προσώπου θα γίνει η αιτία να χάσετε εντελώς την ψυχραιμία σας, οπότε αν δεν θέλετε να γίνετε μαλλιοκούβαρα, κόψτε του τον βήχα από την αρχή και μην αφήσετε κανένα περιθώριο για πολλές κουβέντες μαζί του.

 

Ζυγός

Μια διαφωνία με ένα ανώτερο στέλεχος στην εργασία σας θα δημιουργήσει ένα αρκετά δυσάρεστο κλίμα και αν δεν φερθείτε με διπλωματία, κινδυνεύετε να πέσετε στην υπόληψή του, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει στο να χάσετε ακόμη και τη δουλειά σας.

Προσπαθήστε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας με αρκετή σύνεση και μην ενεργείτε εκ του ασφαλούς, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες προς το χειρότερο, από τη μια στιγμή στην άλλη. Στον ερωτικό τομέα, μια ευχάριστη έκπληξη απ' την πλευρά του συντρόφου σας θα σας υπενθυμίσει για μια ακόμη φορά πόσο τυχεροί είστε που συναντήθηκαν οι δρόμοι σας, οπότε φροντίστε να εκφράσετε κι εσείς από την πλευρά σας πόσο πολύτιμη είναι για εσάς η σχέση σας.

 

Σκορπιός

Δύσκολη εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς κυρίως από ψυχολογική άποψη, καθώς από τη μία θα έχετε την ανάγκη να νιώσετε την παρουσία ενός φιλικού σας προσώπου και να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και από την άλλη θα σας πιάνει μια άρνηση και το μόνο που θα αναζητάτε είναι να μείνετε μόνοι παρέα με τις σκέψεις σας.

Πάρτε τον χρόνο σας και όταν θα είστε έτοιμοι, επιδιώξτε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας κάνουν να χαμογελάτε. Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε, και ειδικά με αυτοκίνητο, λίγη παραπάνω προσοχή στις 8 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος, οπότε θα είναι αρκετή η ένταση που θα επικρατεί γύρω σας.

 

Τοξότης

Η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα έρθει να ταράξει τις ισορροπίες σας και θα σας υπενθυμίσει καταστάσεις που για αρκετό διάστημα προσπαθούσατε να θάψετε βαθιά μέσα σας. Μην πέφτετε στην παγίδα να αρχίσετε να αναρωτιέστε ποια θα ήταν η πορεία σας αν είχατε πάρει κάποιες διαφορετικές αποφάσεις στη ζωή σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπλοκάρετε και να χαλάσουν οι ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει να βρείτε.

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επένδυση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ημερομηνίες 6, 7 και 8 Οκτωβρίου. Ειδικά αν είχατε στο μυαλό σας να την κάνετε από κοινού με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, λάβετε σοβαρά υπόψη το ενδεχόμενο να χαλάσει η φιλία σας σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

 

Αιγόκερως

Ανάμεικτα θα είναι τα συναισθήματά σας τις επόμενες μέρες σχετικά με ένα προσωπικό ζήτημα που σας προβληματίζει και καθώς βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο, καλό θα είναι κάποιες σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη μετέπειτα σταδιοδρομία σας να τις αφήσετε για κάποια άλλη στιγμή που θα αισθάνεστε πιο κατασταλαγμένοι και σίγουροι.

Κάποια ξαφνικά έξοδα που θα κάνουν την εμφάνισή τους προς τη μέση της εβδομάδας και θα είναι επιτακτική η ανάγκη να καλυφθούν άμεσα θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και θα είναι η αιτία που θα σας αναγκάσει να κάνετε ορισμένες περικοπές, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτό το στριμωγμένο, από οικονομικής άποψης, διάστημα.

 

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους, και ειδικά όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, αν και ήταν αρκετά ομιχλώδες το τοπίο στα επαγγελματικά σας μέχρι στιγμής, από εδώ και πέρα, εφόσον κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά, θα έχετε την ευκαιρία να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα αποδειχθούν αρκετά προσοδοφόρες και συμφέρουσες για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Μη βιαστείτε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αν δεν σιγουρευτείτε πρώτα για τις δυνατότητές σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει πως οι σκηνές ζηλοτυπίας έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας και πως ο σύντροφός σας είναι ήδη με το ένα πόδι έξω από την πόρτα, πάρτε το εγκαίρως χαμπάρι και μην ασχολείστε συνεχώς στην παραμικρή αφορμή που μπορεί να σας δημιουργήσει αμφιβολίες.

 

Ιχθύς

Κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να υλοποιείτε κάποια σχέδια που έχετε στα σκαριά εδώ και αρκετό διάστημα και μην αφήσετε κάποια διαδικαστικά εμπόδια που θα σας προκαλέσουν απλώς ορισμένες καθυστερήσεις να σας ρίξουν το ηθικό, καθώς δεν είναι στο χέρι σας να τα αποφύγετε.

Θωρακιστείτε με υπομονή κι επιμονή και επικεντρωθείτε στον στόχο σας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή. Εφόσον βλέπετε πως η επαφή σας με έναν Σκορπιό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο οικεία (όσο και να προσπαθείτε από την πλευρά σας), πάρτε το απόφαση και μη χάνετε αδίκως τον χρόνο σας, εφόσον δεν είναι αμφίδρομη η ανάγκη να διατηρηθεί η συγκεκριμένη σχέση.

 

(+ το καθημερινό STARFAX)