Δείξε μου το desktop σου για να σου πω ποιος είσαι

Δείξε μου το desktop σου για να σου πω ποιος είσαι Facebook Twitter
12

Αν παλιά είχε τρομερή σημασία το πώς μοιάζει το σπίτι σου, τώρα έχει εξίσου ενδιαφέρον το πώς μοιάζει το σαλόνι του εικονικού σου σπιτιού, το desktop του κομπιούτερ...

Αυτό είναι το desktop μου αυτήν την περίοδο

(Σ' αυτή τη μικροστήλη των Μικροπραγμάτων θα βλέπουμε το desktop ανθρώπων, μαζί με δυο τρία λόγια γι' αυτό. Σήμερα ξεκινάω εγώ.)

Δείξε μου το desktop σου για να σου πω ποιος είσαι Facebook Twitter
κλικ

Έβγαλα ένα τυχαίο screenshot τις προάλλες. Ως φόντο στην επιφάνεια εργασίας έχω τη γάτα μου στον καναπέ. Σχεδόν πάντα, τον τελευταίο χρόνο έχω τη γάτα μου, ή αυτήν (το κοριτσάκι) ή την άλλη (το αγοράκι) ή -συνήθως- μαζί και τις δύο. 

Αλλάζω τις φωτογραφίες συχνά, όταν συνηθίσω μία ψάχνω κάποια άλλη παραλληλόγραμμη.  

Το μόνο σταθερό εικονίδιο είναι ο Κάδος Ανακύκλωσης. Δουλεύοντας όμως online, φτιάχνοντας άρθρα, διορθώνοντας πράγματα στο σάιτ κλπ, η επιφάνεια εργασίας γεμίζει συνέχεια με διάφορα πράγματα (φωτογραφίες, έγγραφα) και στο τέλος της ημέρας τα πετάω όλα - και την επόμενη πάλι από την αρχή.

Να πώς μοιάζει περίπου το desktop το πρωί, όταν δεν έχει πλακώσει ακόμα η πολλή δουλειά... 

*Περιμένω τις δικές σας επιφάνειες εργασίας. 
Στείλτε ένα screenshot και δυο τρία λόγια (ή όσα λόγια θέλετε) στο [email protected]
:-)

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
Τους τελευταίους μήνες είχα αυτό (και θα το ξαναβάλω στο μέλλον)http://www.flickr.com/photos/fotonion/772045852/Τώρα έχω απλά ένα default, ξύλινο πάτωμα..Πολλές φορές βάζω animated wallpapers (λες και είμαι 12χρονο) με όμορφα φθινοπωρινά φύλλα να πέφτουν γλυκά..Φτιάχνω και κάτι δικά μου στο Gimp αν υπάρχει όρεξη, σπάνια βάζω τα κατοικίδια μου ή φωτογραφίες αγαπημένων. Ίσως γιατί βγαίνει άψυχο.Αλλά βρε Άρη, ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω όσους έχουν δεκάδες φακέλους/shortcuts στην επιφάνεια εργασίας! Δεν εννοώ περιπτώσεις σαν την δική σου που λόγω δουλειάς το στολίζουν για λίγες ώρες αλλά για εκείνους που μονίμως το έχουν γεμίσει τίγκα!
Όταν βλέπω τέτοια χαώδη desktop χτυπάει η καρδιά μου σαν αυτιστικού από το θέαμα της ανοργανωσιάς! Πραγματικά, πως μπορείς και δουλεύεις σε αυτό το χάος; ! Εύκολος τρόπος: New Folder - Τα πετάς όλα μέσα και δουλεύεις χωρίς να σε... αποσυντονίζουν οι γάτες σου!Με μια δόση χιούμορ όλα τα παραπάνω έτσι; :)