Πρόκειται για μία ελληνική ταινία μικρού μήκους, που σαν μοναδικό της στόχο έχει τη θετική απάντηση στην πρόταση γάμου του ιππότη πρωταγωνιστή. Προβλήθηκε για πρώτη φορά δημοσίως σε κινηματογράφο που βρισκόταν η ανυποψίαστη κοπέλα.

 

Να πώς περιγράφουν οι δημιουργοί του την όλη φάση: 

 

«Ο Κώστας είναι ένας σύγχρονος Έλληνας ιππότης που αναζητά την ιδανική για αυτόν γυναίκα. Στην πορεία της αναζήτησής του, απορρίπτει μεταξύ άλλων και 29 διάσημες Ελληνίδες! Όταν τελικά βρίσκει την αγάπη της ζωής του, την ξεχωρίζει και αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό του για να τον οδηγήσει σε αυτήν.
Έτσι καβαλάει το μαύρο του άλογο, περνάει μέσα από δάση, βουνά, δρόμους και ποτάμια. 

Καθώς είναι σύγχρονος ιππότης, το ταξίδι του τον οδηγεί στη σημερινή πόλη της Κοζάνης, έξω από τον σημερινό κινηματογράφο Ολύμπιον. Μέσα στον κινηματογράφο βρίσκεται ο έρωτας της ζωής του και τον περιμένει.
Φτάνοντας εκεί, έχει μόνο έναν στόχο στο μυαλό του: Να την κάνει δική του για πάντα. Αποκαλύπτοντας την αληθινή ταυτότητά του, μπαίνει, γονατίζει, της δίνει το δαχτυλίδι και της ζητάει να γίνει γυναίκα του.»

 

Η συνέχεια εδώ...

 

 

 

Τι λέει ο σκηνοθέτης στο LIFO.gr: 

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Χαρίτων (ή Dimitris Chariton), δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εικόνας και του ήχου τα τελευταία χρόνια, έχοντας ιδρύσει την YOUMEDIA, τη δική του εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών και φωτογραφίσεων. Η YOUMEDIA, παρουσιάζει ήδη επιτυχημένη πορεία, με τη συμμετοχή της σε παραγωγές που έχουν μεταδοθεί σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (Mega Channel, Alpha Tv) αλλά και σε πολλά περιφερειακά κανάλια.
Λέει ο κ. Χαρίτων: «Το μυστικό, για να πετύχεις μέσα σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι να είσαι έξυπνα και γρήγορα προσαρμόσιμος στις νέες συνθήκες, ώστε να μπορείς να προσφέρεις εγκαίρως το προϊόν που ζητάει ο κόσμος, είτε αυτό είναι υλικό, είτε πνευματικό αγαθό.»

 

Αυτός ο τύπος απέρριψε 29 διάσημες Ελληνίδες για τη γυναίκα της ζωής του


Όπως μας ανέφερε ο κ. Χαρίτων, τα γυρίσματα της ταινίας διήρκησαν μόλις 3 μέρες, ενώ η οργάνωση, το μοντάζ και η τελική επεξεργασία 3 ολόκληρους μήνες! (Oλόκληρη η παραγωγή εκτελέστηκε από μία πολύ μικρή ομάδα αξιόλογων συνεργατών.)

 

 

Τι λέει ο πρωταγωνιστής:

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που κατάλαβα ότι η Αθηνούλα είναι αυτό που ψάχνω στη ζωή μου! Δε χρειάστηκε παρά μονάχα λίγες ώρες σκέψης για το πώς θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου. Σε αυτό το σημείο, έρχεται να προστεθεί ο Δημήτρης Χαρίτων και η YOUMEDIA.
Πάνω στην αρχική μου ιδέα, ο Δημήτρης και η ομάδα του, με τη σκηνοθεσία και το σενάριο του, απογείωσε το όνειρο, κάνοντάς το πραγματικότητα. Με την ανησυχία να μην καταλάβει τίποτα η Αθηνα, ξεκίνησα τα μαθήματα ιππασίας στον όμιλο Άρτεμις στο χωριό Σκλήθρο της Φλώρινας, την ημέρα των γενεθλίων της. Με τη βοήθεια του Νίκου (δάσκαλος ιππασίας) οι αρνητικές σκέψεις για το αν θα τα καταφέρω, απλώς έφυγαν!

Περνώντας τώρα στην πρώτη μέρα των γυρισμάτων, το πρώτο που έχω να πω είναι: ΠΑΓΟΣ! Χάθηκα μέσα στη στολή, ανάμεσα στις κάμερες και σε ολόκληρο το συνεργείο! Ήταν η στιγμή που κατάλαβα πόσο μεγάλο και ωραίο ήταν αυτό που πάμε να κάνουμε. Κατά τη διάρκεια της μέρας σχεδόν όλα πήγαν ρολόι και μετά από πολύ κούραση επέστρεψα στην έδρα μου. Εδώ θα ήθελα να πω πως χρειάστηκαν αρκετά ψεματάκια προσπαθώντας να δικαιολογήσω την απουσία μου...!

Το συναίσθημα που άρχισε να με κυριεύει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του βίντεο ήταν η αγωνία για το πότε θα γίνει η προβολή και αν θα πάνε όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει.

 

Αυτός ο τύπος απέρριψε 29 διάσημες Ελληνίδες για τη γυναίκα της ζωής του

 

Φτάνοντας στην αίθουσα οι χτύποι της καρδιάς είχαν φτάσει στο ταβάνι.
Καθώς παρακολουθούσαμε τα τρέιλερ των νέων ταινιών στην αίθουσα του κινηματογράφου, το τηλέφωνό μου χτυπάει (δήθεν πως είναι ο πατέρας μου)... Έτρεμαν τα πόδια μου καθώς άφηνα πίσω μου την Αθηνα να βλέπει αμέριμνη το τελευταίο τρέιλερ ταινίας πριν παίξει η ταινία που της έχουμε ετοιμάσει! Μπαίνω στο καμαράκι, βάζω τη στολή μου και μαζί με αυτή έρχεται η συγκίνηση η χαρά και μια μεγάλη ανακούφιση πως όλα τελικά ήρθαν όπως ακριβώς τα ήθελα!

Με το που ολοκληρώθηκε η προβολή της ταινίας μας, μπαίνω και βλέπω την Αθηνούλα μου να κλαίει από χαρά! Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Τελικά μου είπε ΝΑΙ!

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βοήθησαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και σε όλους τους φίλους μας που είναι πάντα διπλα μας. Τέλος ένα ευχαριστώ στην Αθηνούλα μου, που ήρθε στη ζωή μου!

 

 

Αυτός ο τύπος απέρριψε 29 διάσημες Ελληνίδες για τη γυναίκα της ζωής του

 

Τα λόγια της Αθηνάς, αμέσως μετά την πρόταση γάμου:

Δεν έχω λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή... Έχω μείνει άφωνη και έχω συγκινηθεί όσο δεν έχω συγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου!

 

Υπήρχε καμία περίπτωση να πεις όχι στην πρόταση γάμου;

Όχι, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πω όχι στον Κωστή μου!

 

Υποψιάστηκες τίποτα όλους αυτούς τους μήνες που ετοιμαζότανε η ταινία πίσω από την πλάτη σου;
Όχι, δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως. Προφανώς, ήταν όλα τοποθετημένα σωστά, ώστε να μην πάρω χαμπάρι τίποτα!

 

Την ώρα της προβολής της ταινίας, σε ποιο σημείο κατάλαβες ότι η ταινία αφορά σε εσένα;
Το κατάλαβα όταν είδα τις τοποθεσίες από τις οποίες περνούσε ο ιππότης, γιατί με είχε πάει να κάνουμε ιππασία. Επίσης κατάλαβα τα χέρια του και πιο μετά, όταν είδα το αυτοκίνητό του, ήμουν πλέον σίγουρη ότι η ταινία αφορά σε εμένα!

 

[+]