Ξημέρωμα. Ο ήλιος ξεπροβάλλει πίσω από την Πάρνηθα και τρυπώνει ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση. Για τον Oscar, τον Πέτρο και την υπόλοιπη παρέα, μια ακόμη συναρπαστική ημέρα στο ξενοδοχείο σκύλων «I Love Dogs», ξεκινάει...


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Oscar περνάει τις διακοπές του σε πανσιόν σκύλων, είναι όμως η πρώτη φορά που μένει σε μονοκατοικία. Στο ξενοδοχείο σκύλων «I Love Dogs» οι σκύλοι μένουν σε ξύλινα σπιτάκια, με βεράντα, κρεβάτι, καναπέ, κλιματισμό και δικό τους κήπο, με γκαζόν, σκιά και ατομική πισίνα. Σκυλίσια ζωή σου λέει ο άλλος...

 

Αυτό το πρωινό ο Oscar σηκώνεται νωχελικά από το κρεβάτι και βγαίνει στον κήπο του για να κάνει φασαρία και να ξυπνήσει τους γείτονες. Τι; Μόνος δεν έχει πλάκα!


Με τους φίλους-σκύλους γίνεται χαμός. Η σκυλοπαρέα διασκεδάζει ενώ απολαμβάνει τη φροντίδα και τα χάδια του προσωπικού. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου σκύλων «I Love Dogs» έχουν τρέλα με τους σκύλους, είναι συνέχεια κοντά τους, παίζουν μαζί τους και φροντίζουν να μην τους λείψει τίποτα, σαν να απολαμβάνουν την παρέα των σκύλων περισσότερο από αυτή των ανθρώπων. Λογικό, σκέφτεται ο Oscar ενώ ξαπλώνει ανάσκελα για να εισπράξει ακόμη περισσότερα χάδια.

 

24 ώρες στο ξενοδοχείο σκύλων «I Love Dogs»

 

Το παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, ώρα για διάλειμμα για φαγητό. Σε αυτή την πανσιόν σκύλων το φαγητό παίρνει άνετα «Χρυσό Κολάρο» και πολλά αστέρια. Ο Oscar πέφτει με τη μουσούδα του μέσα στο πιάτο, τρώει με όρεξη και αποσύρεται για έναν γρήγορο υπνάκο στη σκιά.

 

Απόγευμα, ώρα για γυμναστική! Η σκυλοπαρέα συγκεντρώνεται στους τρεις κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου όπου υπάρχουν δύο πισίνες με τζετ-τζακούζι. Ο Oscar βουτάει και διασχίζει την πισίνα κόντρα στο ρεύμα. «Μα τι πλάκα έχει αυτό! Και διασκεδάζεις και γυμνάζεσαι. Θα με αναγνωρίσει άραγε το αφεντικό μου με τέτοια κορμάρα;», αναρωτιέται ο Oscar καθώς τινάζει το τρίχωμά του.


Στο ξενοδοχείο σκύλων το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι τη δύση. Πολλή κούραση! Ο Oscar καληνυχτίζει τους υπόλοιπους και αποσύρεται στην κρεβατάρα του. Ζεσταίνεται; Μπα, εδώ στην Πάρνηθα έχει πάντα δροσιά, αν πάντως χρειαστεί, θα γαβγίσει για να του ανάψουν το κλιματιστικό. «Εδώ μάλιστα, στο ξενοδοχείο σκύλων "I Love Dogs" έρχομαι όσο συχνά θέλετε», σκέφτεται λίγο πριν τον πάρει γλυκά ο ύπνος. Αύριο τον περιμένει μια καινούργια μέρα γεμάτη χάδια και παιχνίδια.