Ο Iggy Pop διαβάζει μια επιστολή προς τον αγαπημένο του σκύλο

Ο Iggy Pop διαβάζει μια επιστολή προς τον αγαπημένο του σκύλο Facebook Twitter
O Iggy Pop επέλεξε να διαβάσει μια επιστολή προς τον αγαπημένο του σκύλο στην οποία διηγείται την τρυφερή του σχέση με τον Tromba.
0



ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Bedtime Stories, ενός πρότζεκτ που ξεκίνησε ο Maurizio Cattelan για τα διαδικτυακά μέσα του New Museum της Νέας Υόρκης, προσκαλώντας φίλους και άλλους καλλιτέχνες που θαυμάζει να μας κρατήσουν συντροφιά με τις ιστορίες τους, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η ανθρωπότητα, ο Iggy Pop επέλεξε να διαβάσει μια επιστολή προς τον αγαπημένο του σκύλο στην οποία διηγείται την τρυφερή του σχέση με τον Tromba. Η ηχογράφηση έγινε από τον ίδιο τον Iggy στο σπίτι του.

View this post on Instagram

A post shared by New Museum (@newmuseum) on

«Γεια σου Tromba,


Όταν σε είδα για πρώτη φορά να στέκεσαι στην απέναντι μεριά της εθνικής, μυρίζοντας τη μυρωδιά του κρέατος που έβγαινε από το ψυγείο του Minimart, ήξερα ότι ήσουν ο σκύλος μου. Ήσουν ένα τόσο όμορφο σκυλάκι. Την αμέσως επόμενη στιγμή στεκόσουν δίπλα στο αυτοκίνητό μου κοιτώντας με. Σε σήκωσα, σε έβαλα στα πόδια μου και σκέφτηκα να σε κρατήσω. Σε λιγότερο από ένα λεπτό είχα γεμίσει ψύλλους.


Ήσουν πάντα ένας σκύλος του δρόμου. Μισούσες τη Νέα Υόρκη και όλα εκείνα τα αφράτα, μαλλιαρά σκυλάκια της Τόμσον Σκουέρ. Δεν σου άρεσε η κίνηση. Ούτε για τουαλέτα δεν ήθελες να πας εκεί γιατί ήσουν ένας Μεξικανός σκύλος και σου άρεσε η ανοιχτοσύνη και η μυρωδιά των σκουπιδιών και των βόθρων.


Η γυναίκα μου εκείνη την εποχή συνήθιζε να χρησιμοποιεί την αγάπη σου για τα σκουπίδια ως μεταφορά για τη δική μου συμπεριφορά λέγοντας πως "μπορείς να βγάλεις το σκυλί από τον δρόμο αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τον δρόμο από το σκυλί".


Και ξέρεις τι; Τελικά έτσι έφυγες, κάποιος σε πάτησε στον δρόμο την ώρα που έτρωγες κάτι σκουπίδια. Όμως όλοι θα φύγουμε κάποια στιγμή.


Ήσουν η μόνη σχέση που είχα με σκυλί και όταν βλέπω φωτογραφίες μας μαζί συνειδητοποιώ ότι ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν έδειχνα τόσο απίστευτα χαρούμενος. Μου έδωσες μεγάλη χαρά και είσαι το καλύτερο δώρο που μου έδωσε ποτέ το Μεξικό.


Είναι αλήθεια ότι δεν σε είχα πάντα μαζί μου όταν ταξίδευα ή όταν γύρναγα στις ΗΠΑ αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό που είχε πει αυτός ο χοντρός, γέρος Αμερικάνος: "Είναι απλώς ένα αναπληρωματικό σκυλί". Όχι, ήσουν το σκυλί μου, σε αγαπούσα και ήσουν το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου.


Και ποιος ξέρει; Μπορεί να σε δω όταν έρθω κι εγώ στον παράδεισο ή από την άλλη μεριά. Εντάξει, adios amigo».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ