Τα βίντεο του Σάκη Ρουβά από την «καραντίνα» στο σπίτι - Μαγειρεύει τσιπς και τραγουδά

Τα βίντεο του Σάκη Ρουβά από την «καραντίνα» στο σπίτι - Μαγειρεύει τσιπς και τραγουδά Facebook Twitter
0

Από την στιγμή που έκλεισαν τα κέντρα διασκέδασης και επιβλήθηκε η καραντίνα, πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες και σελέμπριτις ανεβάζουν πιο συχνά υλικό στα social media, από την απομόνωση του σπιτιού τους, με τον Σάκη Ρουβά να μην αποτελεί εξαίρεση αφού παραμένει ιδιαίτερα ενεργός σε Facebook και Instagram. 

Οι αναρτήσεις του aποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλείς. Κάθε λίγες ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής μοιράζεται στιγμές καθημερινότητας με τους φανς του, μέσα από το σπίτι του. Πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο από την κουζίνα του όπου μαγειρεύει τσιπς, ακολουθώντας πιστά μια συνταγή του πρώτου Έλληνα Master Chef, Άκη Πετρετζίκη.

Δείχνοντας την χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί η συγκεκριμένη συνταγή, εκφράζει στην κάμερα την ελπίδα, όλα αυτά τα βήματα για τσιπς να μην είναι κάποια φάρσα του γνωστού σεφ. Στο τέλος περνά στο σαλόνι όπου το σνακ γίνεται ανάρπαστο ενώ δε λείπουν οι «cameo» εμφανίσεις της Κάτιας Ζυγούλη και των παιδιών του. 

Σε άλλο βίντεο, ο τραγουδιστής ερμηνεύει το «Σε θέλω», ενώ ο μουσικός Δημήτρης Κοντόπουλος τον συνοδεύει με πλήκτρα από τον δικό του χώρο. «Σε μια καθημερινότητα που πλέον ζούμε αρκετά διαφορετικά, πώς μπορούμε να μην αρχίσουμε να βλέπουμε και τα τραγούδια μας με μια άλλη ματιά; Μαζί με τον @dimitriskontopoulos ανακαλύπτουμε από την αρχή αγαπημένα κομμάτια μας και σας τα παρουσιάζουμε σε μια εναλλακτική, φρέσκια εκδοχή. #staytuned for more... #Qsessions #menoumespiti».

Χθες, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε βίντεο από τον κήπο του, όπου ανακάλυψε νεογέννητα γατιά. 

Από την αρχή της κρίσης, ο Σάκης Ρουβάς έχει συνταχθεί στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για την προληπτική παραμονή στο σπίτι: «#Μένουμε_σπίτι και εμείς λοιπόν, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ωριμότητα αλλά και αισιοδοξία, τηρώντας πάντα τις οδηγίες πρόληψης και υγιεινής των επίσημων φορέων, ώστε να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τις ευπαθείς ομάδες και όλους όσους αγαπάμε ? #letsdothis #stayhome».

Στις 11 Μαρτίου, ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει την πρόωρη διακοπή των εμφανίσεων του με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο: «Θέλοντας να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και βάζοντας την υγεία πάνω απ´ όλα, οι εμφανίσεις μας στο Estate ολοκληρώνονται νωρίτερα απ´ ότι θα θέλαμε, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του Κορονοϊού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Stelios Rokkos, την Helena Paparizou, τους μουσικούς μας, την Chali Jennings και τις αγαπημένες μου #sakisangels που δίνουν την ψυχή τους κάθε φορά πάνω στη σκηνή, τον Γιάννη Τσακουμάκο και όλο το προσωπικό του Estate για αυτούς τους 6 μαγικούς μήνες τραγουδιού, χορού & διασκέδασης. Το μεγαλύτερο όμως «ευχαριστώ» το χρωστάμε σε εσάς για τις γεμάτες ενέργεια βραδιές που περάσαμε μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας μέσα από την μουσική ?», έγραψε ο τραγουδιστής, αναρτώντας στο Facebook μια φωτογραφία και με τους συναδέλφους του. 

Τα βίντεο του Σάκη Ρουβά από την «καραντίνα» στο σπίτι - Μαγειρεύει τσιπς και τραγουδά Facebook Twitter
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ