Ο σεφ Κουτσόπουλος τραγουδά για τη καραντίνα στο Instagram: «Παλουκώσου σπίτι, ρε μάνα»

Ο σεφ Κουτσόπουλος τραγουδά για τη καραντίνα στο Instagram: «Παλουκώσου σπίτι, ρε μάνα» Facebook Twitter
0

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτησε ένα άκρως μουσικό και χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram με ένα πολύ σοβαρό μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού: μένουμε σπίτι. 

Παίρνοντας την κιθάρα του, ο γνωστός σεφ άρχισε να τραγουδά το «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ενώ ακολούθησε ένα φανταστικός διάλογος του κριτή του Master Chef με την μητέρα του. «Παλουκώσου σπίτι, ρε μάνα.Και πάρε θειάδες να κάτσουν κι αυτές. Κι οι θειάδες να πάρουν τις φίλες τους. Αν συνεννοηθείτε όλοι μαζί θα κάτσετε σπίτι. Καθίστε σπίτι»

«Υστερόγραφο: Είμαι σίγουρος ότι αν τους πούμε υποχρεωτικά να ξεχυθούν στα λιβάδια θα κλειδωθούν μέσα... Καλή δύναμη σε όλους. #menoumespiti», έγραψε στους 295.000 ακολούθους του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με το βίντεο να μετρά ήδη πάνω από 201.000 θεάσεις. 

Την περασμένη εβδομάδα, η παραγωγή του MasterChef αποφάσισε να προχωρήσει σε μείωση των επεισοδίων λόγω κορωνοϊού ενώ έχουν ήδη σταματήσει τα εξωτερικά γυρίσματα. Αντί για πέντε φορές την εβδομάδα, το ριάλιτι μαγειρικής στο STAR θα προβάλλεται πλέον κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ενώ το καθιερωμένο MasterClass θα πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Κυριακή, ώστε τα ήδη γυρισμένα επεισόδια να προβληθούν σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. 

«Τα επεισόδια του MasterChef 4, που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν την παγκόσμια διασπορά του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας. Τα γυρίσματα του διαγωνισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα», ξεκαθάρισε στην σχετική ανακοίνωση το κανάλι. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ