Της έκανε πρόταση γάμου με την «Ωραία Κοιμωμένη» και έγινε viral

Της έκανε πρόταση γάμου με την «Ωραία Κοιμωμένη» και έγινε viral Facebook Twitter
0

Μία πρωτότυπη ιδέα είχε ένας κινηματογραφικός παραγωγός να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του,  μετατρέποντας τον εαυτό του και την ίδια σε πρωταγωνιστές της «Ωραίας Κοιμωμένης», του Disney.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε μία κινηματογραφική αίθουσα για να παρακολουθήσει την «Ωραία Κοιμωμένη» - που είναι η αγαπημένη τους ταινία -  ωστόσο οι ήρωες «έτυχε» να έχουν εκπληκτικές ομοιότητες με τους ίδιους.


Τη στιγμή που - κατά τη διάρκεια της ταινίας- ο Πρίγκιπας έκανε πρόταση γάμου στην Πριγκίπισσά του, ο Lee Loechler γονάτισε μπροστά στη φίλη του, Sthuthi David, κρατώντας ένα δαχτυλίδι μετατρέποντας την παραμυθένια στιγμή σε πραγματικότητα.


Ο Lee Loechler κατάστρωσε το σχέδιό του νοικιάζοντας μία κινηματογραφική αίθουσα όπου παρουσία φίλων και συγγενών που θα παρακολουθούσαν την ταινία και τη στιγμή που θα έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του.

Ευτυχώς για εκείνον, η Sthuthi του είπε το «ναι».

«Αρχικά, όταν ο Lee μου έστειλε το email λέγοντας ότι θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, κατάλαβα ότι απλά ήθελε ένα πορτραίτο των δύο, στο στυλ του Disney» λέει ο Αυστραλός εικονογράφος Kayla Coombs που συνεργάστηκε με τον Lee επί έξι μήνες προκειμένου να αναδημιουργήσουν την ταινία του 1959.

Της έκανε πρόταση γάμου με την «Ωραία Κοιμωμένη» και έγινε viral Facebook Twitter

Ο εικονογράφος σχολίασε πως μετά από μήνες βιντεοκλήσεων που γινόντουσαν πολύ αργά το βράδι «ήταν πραγματικά πολύ ικανοποιητικό το γεγονός ότι η Sthuthi "έπιασε πολλά" από τις αλλαγές που είχαμε κάνει στην ταινία».

Λεπτομέρειες όπως ο τρόπος που σουφρώνει τα φρύδια της κοιτάζοντας τον Lee όταν μπερδεύεται είχαν μπει στην ταινία κινουμένων σχεδίων. 


«Ίσως ήταν η μεγαλύτερη προσωπική παραγγελία που έχω λάβει ποτέ μου και ήταν τέλεια και τεράστια ευχαρίστηση να είμαι κι εγώ μέρος της» σχολιάζει ο Kayla.


To βίντεο με την παραμυθένια πρόταση γάμου έγινε viral με περισσότερες από  2.8εκ. προβολές στο Youtube και το Twitter να το λατρεύει εξίσου.

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ