Απεργία την Πρωτομαγιά

«Τι σού είναι το γονίδιο»: όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε σινεμά

«Τι σού είναι το γονίδιο»: όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε σινεμά Facebook Twitter
1

Κινηματογράφος Αθήναιον, Σαββατόβραδο. Σχολάει η προβολή των 21.00. Από τη μία είσοδο εξέρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον (εκπληκτικής ομοιότητας) έφηβο γιο του και φίλους.

Στην άλλη είσοδο, σχηματίζεται μια μεγάλη ουρά κόσμου που περιμένει στο κρύο να βγάλει εισιτήριο. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας περνά χαμογελαστός, έτοιμος ίσως για κάποια στάση για τις απαραίτητες χειραψίες που, τελικά, δεν προκύπτει. Φεύγει, όλα καλά.

5 λεπτά μετά «πέφτει» το σύστημα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Η ουρά μεγαλώνει, αρχίζουν οι πρώτες γκρίνιες. Βγαίνει ο υπεύθυνος έξω και ευγενικά καθησυχάζει τους ανθρώπους ότι υπάρχουν θέσεις, ότι οι προβολές δεν θα ξεκινήσουν πριν μπουν όλοι μέσα στον κινηματογράφο και ότι το πρόβλημα θα λυθεί.

20 λεπτά αναμονής στο κρύο, ο υπεύθυνος βγαίνει ξανά, ζητά κατανόηση, ο κόσμος γελάει, το σχόλιο από την αρχή έως το τέλος της ουράς το ίδιο, με ελαφρές -κομψές- παραλλαγές: «Τι σού είναι το γονίδιο», «το μήλο κάτω από τη μηλιά», «πήρε από τον μπαμπά του».

Για την ιστορία χθες στο Αθήναιον προβάλλονταν η «Μαίρη Πόπινς» και το «Βαποράκι» με τον Κλιντ Ίστγουντ.

― Χρ.Γ.

It's Viral
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Κάτι μου διαφεύγει μάλλον στο άρθρο. Από τη μία είσοδο εξέρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και η άλλη είσοδος έχει ουρά για να βγάλουν εισητήρια. Αφού έφυγε ο Κυριάκος, πήγε σπίτι του, πώς επηρεάστηκε η έκδοση των εισητηρίων μετά;