ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Offset εκλιπαρεί την Cardi B να τον συγχωρήσει: Το μόνο που θέλω για τα γενέθλιά μου είσαι εσύ

Ο Offset εκλιπαρεί την Cardi B να τον συγχωρήσει: Το μόνο που θέλω για τα γενέθλιά μου είσαι εσύ Facebook Twitter
0

Ο ράπερ Offset γιόρτασε την Παρασκευή τα 27α γενέθλιά του αποκαλύπτοντας σε ένα νέο βίντεο στο Instagram πως το μόνο που θέλει ως δώρο είναι να επιτρέψει η γυναίκα του, Cardi B, μετά τον χωρισμό τους.

«Έχω μόνο μια ευχή για τα γενέθλιά μου και αυτό είναι να έχω πίσω την γυναίκα μου, Cardi, κατάλαβες τι λέω. Περνάμε δύσκολα αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Σε ντρόπιασα, σε έκανα να δείχνεις τρελή», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Offset. 

Σε άλλο σημείο τής ζητά συγγνώμη που «έλαβε μέρος σε μια δραστηριότητα που δεν έπρεπε να έχει συμμετάσχει». Να σημειωθεί πως εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν έντονες φήμες πως απάτησε στην Cardi και πως το έκανε μάλιστα με μια γυναίκα, που έπαιζε σε ένα βιντεοκλίπ της Nicki Minaj. 

«Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε στη συνέχεια ο Offset, σημειώνοντας πόσο πολύ την αγαπάει και πως θέλει να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της και με την κόρη τους. 

Η Cardi B δεν έχει απαντήσει ευθέως στο βίντεο του Offset, αλλά χθες το βράδυ δημοσίευσε ένα Instagram Story στο οποίο έγραφε την ισπανική φράση «Pensando en ti pensando en mi», που σημαίνει «σκέφτομαι εσένα, σκέφτομαι εμένα». 

Στις αρχές Δεκεμβρίου η Cardi δημοσίευσε ένα ποστ στο Instagram, όπου ανακοίνωνε το διαζύγιό της με τον Offset. Αργότερα διέγραψε την ανάρτηση κι έκτοτε ενώ δεν έχει απαντήσει αν σκοπεύει να σμίξει ξανά με τον ράπερ, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο χωρισμός τους δεν έγινε για λόγους δημοσιότητας.  

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ