Χαμός για το στέμμα στα καλλιστεία για τα καλύτερα οπίσθια - Με παρατράγουδα η βράβευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός για το στέμμα στα καλλιστεία για τα καλύτερα οπίσθια - Με παρατράγουδα η βράβευση (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Όσο και αν οι φεμινιστικές οργανώσεις τα κατηγορούν για σεξισμό και χυδαία ανάδειξη του γυναικείου σώματος, τα καλλιστεία Miss Bun Bum είναι μια μεγάλη εκδήλωση για την κουλτούρα της χώρας που θέλει να γιορτάζει απενοχοποιημένα το σώμα και τον ερωτισμό.

Η φετινή απονομή για τα καλύτερα βραζιλιάνικα οπίσθια πάντως, συγκέντρωσε τα βλέμματα και για έναν ακόμη λόγο, καθώς εκτυλίχθηκαν σκηνές μποξ στην σκηνή, κατά την στέψη της νικήτριας.  

Την Δευτέρα, η Έλεν Σαντάνα από την βόρεια Βραζιλία ανακηρύχθηκε Miss BumBum και ενώ η εκδήλωση όδευε προς το τέλος της, μία άλλη διαγωνιζόμενη επιτέθηκε στην 31χρονη, επί σκηνής, τραβώντας βίαια την τιμητική κορδέλα από την νικήτρια.

Αρκετές από τις γυναίκες που διεκδίκησαν τον τίτλο κατηγορούν την χορεύτρια από την βόρεια Βραζιλία ότι «έκλεψε» στον διαγωνισμό, καθώς τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της ήταν αποτέλεσμα πλαστικής επέμβασης.

Στο βίντεο που έγινε viral στα social media, η 27χρονη θεραπεύτρια μασάζ, Αϊλίν Ούβατραβά την κορδέλα από την Σαντάνα και την φορά η ίδια, ποζάροντας στον φακό, ενώ διαμαρτύρεται πως η στέψη της Σαντάνα είναι «φάρσα».

«Εγώ πληρώ όλες τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Τα οπίσθιά μου είναι αληθινά αλλά τα δικά της είναι πλαστικά. Η Miss BumBum είναι μια φάρσα. Μπορώ να τα αποδείξω όλα σήμερα», είπε η Ούβα.

Τελικά, χρειάστηκε η παρέμβαση των διοργανωτών για να χωρίσουν τις γυναίκες και να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Τα βραζιλιάνικα καλλιστεία οπισθίων ιδρύθηκαν το 2011, από τον επιχειρηματία και δημοσιογράφο Κακάου Όλιβερ, ο οποίος σχολίασε πως η ένταση είναι «μέρος του παιχνιδιού».

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 27 γυναίκες από διαφορετικές πολιτείες της χώρας και μόνο 15 από αυτές πέρασαν στον τελικό.

Η νίκη συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους 13.300 δολαρίων και η εκάστοτε εστεμμένη γίνεται σελέμπριτι σε όλη την χώρα εν μία νυκτί.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν για πρώτη φορά και δύο τρανς γυναίκες, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων εκ των διαγωνιζόμενων.

Σχολιάζοντας τις μεμονωμένες επικρίσεις, η Πόλα Ολιβέιρα είπε πως οι ανταγωνίστριές της φοβόντουσαν πως θα χάσουν από ένα άτομο που είχε γεννηθεί άντρας.

«Δεν με προσβάλλουν τα όσα λένε. Είναι προφανές ότι με θέλουν εκτός επειδή έχω πολύ πιο σέξι πισινό (...) Αισθάνονται ότι απειλούνται επειδή βλέπουν μία τρανς να είναι πιο όμορφη από αυτές».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ