Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Θάνος Πετρέλης, μιλώντας για την πορεία του στο τραγούδι.

 

«Βρίσκομαι 25 χρονιά επαγγελματικά σαν τραγουδιστής και σχεδόν 20 στη δισκογραφία δεν έχω αλλάξει τον χαρακτήρα μου. Αυτό το βλέπω και μπορούν να το πουν καλύτερα οι φίλοι μου, οι οποίοι είναι άνθρωποι που κάναμε παρέα από τότε. Δεν έχω πολλές φίλιες από τον χώρο», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος στο ξεκίνημά του είχε δίπλα του τον Φοίβο.

 

«Όλα αυτά τα χρόνια έκανα πολλές επιτυχίες και είχα 10 χρόνια αποκλειστική συνεργασία με τον Φοίβο. Δεν είχα ποτέ την αγωνία του ”τι θα γίνει αύριο”. Ήμουν 10 χρόνια στην πρώτη γραμμή και τώρα προσπαθώ να κρατηθώ σε ένα επίπεδο», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

 

Μεταξύ άλλων, ο Θάνος Πετρέλης αποκάλυψε ότι όταν δούλευε στην οικοδομή ονειρευόταν να ασχοληθεί με το τραγούδι, ωστόσο, του φαινόταν δύσκολο.

 

«Η γυναίκα μου δεν ζηλεύει και το λέω με την έννοια ότι δεν μου το δείχνει ώστε να μου δημιουργεί και κάποια προβλήματα. Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο ότι έζησε όλο αυτό το πράγμα που ζω και γω από τη αρχή.

 

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη

 

Όταν γνωριστήκαμε με την Σοφία εγώ δεν είχα καμία σχέση με το τραγούδι, τραγουδούσα στο μπάνιο, όπως οι περισσότεροι. Δούλευα οικοδομή. Είχα στο μυαλό μου το τραγούδι ήταν κάτι που μου άρεσε. Το όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ επαγγελματικά αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο όσο το να πάω στο φεγγάρι», θυμήθηκε ο Θάνος Πετρέλης.