Ο Τζάστιν Μπίμπερ ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Facebook Twitter
0

Ο εικοσάχρονος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook λίγο μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

«Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα τον τελευταίο χρόνο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν είναι ο εαυτός μου. Υποκρινόμουν. Συχνά υποκρινόμαστε κάτι που δεν είμαστε για να καλύψουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε μέσα μας. Το να μεγαλώνει κανείς σε αυτή τη δουλειά είναι δύσκολο. Γενικά, το να μεγαλώνεις είναι δύσκολο.»

Η αφορμή για το βίντεο δηλώνει ότι ήταν η εμφάνισή του στην εκπομπή της Ellen, και εξηγεί ότι το κοινό τον έκανε να νιώθει άβολα. «Φοβόμουν τι θα σκέφτεται ο κόσμος για μένα τώρα. Δεν ήθελα να φανώ αλαζονικός ή ματαιόδοξος».

Τους τελευταίους 18 μήνες ο Μπίμπερ έχει κάνει πρωτοσέλιδα για διάφορα μικρά σκάνδαλα. Το Ιούνιο ζήτησε συγνώμη για τη χρήση της λέξης nigger, σε ένα ανέκδοτο για την Κου Κλουξ Κλαν. Συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση. Είναι σε δύο χρόνια αναστολής επειδή πέταξε αυγά στο σπίτι ενός γείτονά του.

Ο λόγος που δημοσίευσε αυτό το βίντεο δεν είναι ξεκάθαρος, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για μια αλλαγή που θέλει να κάνει μουσικά και από τηνέιτζερ να προχωρήσει σε πιο ενήλικο υλικό.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος με κρίνει για ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή εντύπωση στον κόσμο, να είμαι ευγενικός, τρυφερός και ευγενικός. Ο κόσμος μπορεί να με πει «καλό παιδί» αλλά έτσι με μεγάλωσε η μαμά μου.»

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ