Ο Τσιλιχρήστος, τα εκβιαστικά τηλεφωνήματα, και το ξέσπασμά του στο Facebook

Ο Τσιλιχρήστος, τα εκβιαστικά τηλεφωνήματα, και το ξέσπασμά του στο Facebook Facebook Twitter
2

O Βασίλης Τσιλiχρήστος, Dj και επιχειρηματίας [via] είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στο γνωστό μαγαζί «Νammos», αλλά απουσίαζε - με αποτέλεσμα να ακουστούν πολλά περί ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα όμως με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, υφίσταται σοβαρότατες παρενοχλήσεις και δέχεται εκβιαστικά τηλεφωνήματα από την κα. Γαβριέλλα Τζωάννου του Γεωργίου, κόρη του τέως Ευρωβουλευτή κ. Τζωάννου, εξαιτίας των οποίων κατέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και εκδόθηκε ήδη σχετική απόφαση σε βάρος της.

 


Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook του πριν από λίγο τα ακόλουθα:

«Κατ' αρχήν θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους του κ. Βασίλειου Τσιλιχρήστου για την απουσία του από το event της 21ης Αυγούστου 2013 στο ΝΑΜMΟS της Μυκόνου. Η απουσία του δεν οφειλόταν στους λόγους που αναφέρονται σε διάφορες ιστοσελίδες στο internet, αφού δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα με το ΣΔΟΕ, αλλά καθαρά σε προσωπικό του πρόβλημα, το οποίο τον απασχολεί τα τελευταία πέντε (5) χρόνια και βρίσκεται σε έξαρση κατά το τελευταίο έτος.


Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια ο κ. Τσιλιχρήστος υφίσταται σοβαρότατες παρενοχλήσεις και δέχεται εκβιαστικά τηλεφωνήματα από την κα. Γαβριέλλα Τζωάννου του Γεωργίου, κόρη του τέως Ευρωβουλευτή κ. Τζωάννου, εξαιτίας των οποίων κατέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και εκδόθηκε ήδη σχετική απόφαση σε βάρος της, η οποία της απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.


Αποτέλεσμα των ενεργειών του αυτών ήταν να δέχεται κατά καιρούς από την κ. Τζωάννου ψευδείς μηνύσεις με το ίδιο περιεχόμενο, ότι δηλαδή την εξυβρίζει τηλεφωνικά, με συνέπεια να κινείται σε βάρος του η διαδικασία του αυτοφώρου και να είναι έτσι αδύνατη η εκτέλεση των καθηκόντων του, γεγονός το οποίο συνέβη και χθες 21-8-2013 και βέβαια μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε πολίτη.


Στο σημείο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να σας γνωρίσουμε ότι τέτοιου είδους χυδαίες παρενοχλήσεις έχουν δεχθεί στο παρελθόν από την κα. Τζωάννου και άλλα επώνυμα πρόσωπα, όπως ο Φοίβος, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Νίκος Καρβέλας, γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και άλλοι, με αποτέλεσμα να προσφύγουν και αυτοί στην δικαιοσύνη και να έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις σε βάρος της. Παράλληλα, δε να έχει ασχοληθεί και ο ημερήσιος τύπος με εκτενή δημοσιεύματα.


Για όλα τα ανωτέρω αναφερόμενα έχουμε στα χέρια μας δικαστικές αποφάσεις που αποδεικνύουν το αληθές τούτων.»

 

 

 

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια