Ο Σπαλιάρας έσπασε ρεκόρ

Ο Σπαλιάρας έσπασε ρεκόρ Facebook Twitter
2

Πολλοί θα αναρωτιούνται πόσες ψήφους παίρνουν οι παίχτες που κάθε φορά είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση στο SURVIVOR.

Το πόσοι ακριβώς πληρώνουν για sms ώστε να στηρίξουν έναν παίχτη και να τον βοηθήσουν να παραμείνει στο νησί είναι άγνωστο και ας ακούγονται διάφορα.

Όμως αυτό που διαρρέουν συχνά είναι τα ποσοστά που παίρνουν προτεινόμενοι.

Μέχρι τώρα υπήρξαν βραδιές με μεγάλες ανατροπές και θεαματικές συσπειρώσεις, αλλά αυτό που έγινε χθες είναι μάλλον ρεκόρ

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους Γιάννη Σπαλιάρα και Σάρα Εσκενάζη αποχώρησε και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς τα ποσοστά των υπολοίπων ήταν πολύ μεγάλα.

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» παρουσίασε σήμερα τα ποσοστά των τριών παικτών και δείχνουν τη θεαματική πρωτιά του Σπαλιάρα.

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου 17%

Η Σάρα Εσκενάζη 31%

Και ο Γιάννης Σπαλιάρας 52%!

 

Εξαιρετική ήταν επίσης και η τηλεθέαση καθώς το Survivor σημείωσε 41,4% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε μέχρι το 57,1% στο τέταρτο 00:00 – 00:14.

Στο δυναμικό κοινό τα νούμερα ήταν σαφέστατα υψηλότερα με μέσο όρο 51,1%, ενώ το 67,3% ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό σε τέταρτο (00:00-00:14).

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
52% η Λάουρα των μαχητών;Που για να σταυρώσει νίκη πρέπει να ανατείλει ο ήλιος από την δύση;Που ενώ είναι τόσο κακός στα αγωνίσματα, μιλάει ακατάπαυστα για το πως πρέπει να τα κάνουν οι άλλοι;Η δική μου υπόθεση είναι ότι όλα αυτά τα sms τα στέλνουν κυρίως οι οικογέννειές τους...
Και όχι μόνο μιλάει ακατάπαυστα, το κάνει και με ύφος χιλίων καρδιναλίων!Κι άλλοι είναι σκράπες στα αγωνίσματα αλλά το βουλώνουν, δεν το παίζουν και παιχτούρες ειδήμονες κι από πάνω!Και μετά όταν του ζητάνε το λόγο και είναι μπροστά οι κάμερες, κάνει συνέχεια τον ψιφιο κοριό, το θύμα που του δέχεται επίθεση!!Αν τυχόν πάρει καμία νίκη μία στο τόσο εκεί ξεφεύγει τελείως το καβάλημα σε όλο του το μεγαλείο!Από τους πιο σπαστικους παίκτες.