Μετά την μαζική κατακραυγή για τον «αστρολογικό χάρτη» του κατηγορούμενου για παιδοβιασμούς Ηλία Μίχου, ο Παύλος Χαϊκάλης εξακολουθεί να προσφέρει τις αστρολογικές υπηρεσίες του, και μέσω διαδικτύου. 

 

Ο ηθοποιός και πρώην υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χρεώνει 120 ευρώ για μία συνεδρία 90 λεπτών, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης προκάλεσε κύμα αντιδράσεων πριν λίγες ημέρες, όταν επιχειρήσε να συνδέσει το έγκλημα του βιασμού μιας 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό με τους πλανήτες: «Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το πρωινό».

 

«Δεν έχω κάνει κανένα έγκλημα. Γιατί τόσο κυνήγι; Έχω προσφέρει γέλιο σε όλο τον κόσμο τόσα χρόνια. Δεν κατηγορούμαι για κάτι», αναρωτιέται τώρα, προσθέτοντας «Ανέβασα ένα θέμα με ένα πρόσωπο της επικαιρότητας, δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα στραφούν εναντίον μου». Ο ίδιος αποκαλεί τις δηλώσεις τους «ανάλυση ενός κοινωνικού φαινομένου»: «Με την έννοια ότι ένας άνθρωπος έχει οδηγηθεί εκεί βάσει των πράξεών του και το συνδέω αστρολογικά με τις εκλείψεις».

 

Πριν μερικά χρόνια, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε και πάλι προκαλέσει πληθώρα σχολίων, όταν εξέφρασε την «ευχή» να διδάσκεται η αστρολογία στα σχολεία.