Ο Ντουέιν Τζόνσον αστειεύτηκε πως «εξόρκισε τον δαίμονα της σοκολάτας», επιστρέφοντας σε ένα μίνι μάρκετ που έκλεβε σοκολάτες όταν ήταν 14 ετών και αγοράζοντας όλες τις μπάρες που υπήρχαν στο κατάστημα. 

 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Black Adam” εξήγησε σε ένα βίντεο στο Instagram πως στην προεφηβεία του, η οικογένειά του ήταν πάμπτωχη και τον έναν χρόνο που έμεναν στο νησί, ο ίδιος έκλεβε καθημερινά σοκολάτες από το κατάστημα, για σνακ πριν από τη γυμναστική που έμελλε να τον κάνει διάσημο. 

 

Ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής που έχει κερδίσει το προσωνύμιο «Ο Βράχος», θυμήθηκε πως η οικογένειά του «εκδιώχθηκε από τη Χαβάη» το 1987. Τώρα, 50 ετων πια, επέστρεψε για να διορθώσει το λάθος του. 

 

Ο Τζόνσον ζήτησε από τον υπάλληλο του καταστήματος να του φέρει όλες τις σοκολάτες, και να τις προσφέρει δωρεάν σε οποιονδήποτε πελάτη υποπτεύεται πως «μπορεί να κλέψει μία». 

 

Άφησε ένα γενναίο φιλοδώρημα στον υπάλληλο και πλήρωσε για τα ψώνια όλων των πελατών στο κατάστημα. Τελικά δεν ήταν πάρα πολλά και ο λογαριασμός άγγιξε τα 298 δολάρια. 

 

 

Ο Τζόνσον είπε πως κατανοεί ότι η πράξη του μπορεί να μοιάζει «χαζή» σε μερικούς, αλλά ο ίδιος σκεφτόταν ότι πρέπει κάπως να επανορθώσει, κάθε φορά που επέστρεφε στην Χαβάη και επισκεπτόταν το 7-Eleven. 

 

«Και επιπλέον ήταν αρκετά διαδικαστικό να φροντίσω για οποιονδήποτε μπήκε στο κατάστημα, όσο ήμουν εκεί. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, αν συνυπολογίσω όλα όσα έκλεβα από εκεί». 

 

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν και κάποια από τα ανόητα πράγματα που ίσως κάναμε στο παρελθόν, αλλά κάθε τόσο μπορούμε να φροντίζουμε για μια λυτρωτική νότα χάριτος σε αυτή την κατάσταση - και ίσως να κάνουμε και τα πρόσωπα κάποιων αγνώστων να χαμογελάσουν».