Μαρία Κορινθίου: «Έχω σπουδάσει παρουσίαση με δημοσιογραφία μαζί στη Βοστώνη»

Μαρία Κορινθίου: «Έχω σπουδάσει παρουσίαση και δημοσιογραφία στην Βοστώνη» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε ότι έχει σπουδάσει παρουσίαση και δημοσιογραφία στη Βοστώνη, αν και δεν δηλώνει ακόμα παρουσιάστρια.

«Ο λόγος που δεν υιοθετώ τον τίτλο της παρουσιάστριας είναι πρώτον ότι για μένα είναι ακόμη νωρίς. Δεύτερον, ο τίτλος μου είναι ηθοποιός» είπε ερωτώμενη σχετικά.

»Η αλήθεια είναι ότι έχω σπουδάσει παρουσίαση. Το TV broadcasting performing for TV που έχω κάνει στη Βοστώνη, στο Massachusetts Communication College, ουσιαστικά αυτό έχω σπουδάσει, παρουσίαση με δημοσιογραφία μαζί, αλλά από τότε δε με γέμιζε απόλυτα 100%, γι’ αυτό και μπήκα και σε μια σχολή υποκριτικής και έτσι ερωτεύτηκα» αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν» δήλωσε σε ερώτηση δημοσιογράφου, τονίζοντας ότι «Νομίζω ότι πιο πολύ αγχώνονται κάποιοι αν βγαίνουν ένα λεπτό παραπάνω ή δύο λεπτά παραπάνω.

»Πίστεψέ με, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει όση ώρα είσαι εκεί που είσαι, πόσο αισθητή γίνεται η παρουσία σου. Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει πολλοί να το καταλάβουν» είπε η συμπαρουσιάστρια πλέον του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

It's Viral / Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

Η συζήτηση για την κατάργηση των ταυρομαχιών στην Ισπανία και γενικότερα στον ισπανόφωνο κόσμο παραμένει έντονη και βαθιά διχαστική, με επιχειρήματα που ακουμπούν τόσο στην παράδοση όσο και στην ηθική.
THE LIFO TEAM