Τα απρόοπτα δεν έλειψαν χθες στα μουσικά βραβεία MAD καθώς όλοι σήμερα μιλάνε για τον καβγά μεταξύ των ράπερ Snik και Light. 

 

Ο Light είχε μόλις παραλάβει το βραβείο του για το καλύτερο Hip Hop Video της χρονιάς, κατηγορία στην οποία ήταν υποψήφιος και ο Snik. Όπως φαίνεται οι δηλώσεις του καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή ενόχλησαν τον Snik με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί ένταση μεταξύ τους όταν ο Light κατέβηκε από τη σκηνή, στα καθίσματα των VIP.

 

View this post on Instagram

A post shared by LIGHT (@nerogreco) on

 

 

Ερασιτεχνικά βίντεο από το περιστατικό έχουν κατακλύσει σήμερα το διαδίκτυο με τους ράπερ σε έναν «εχθρικό εναγκαλισμό» ενώ στη σκηνή τραγουδά η Καίτη Γαρμπή. Ο Σάκης Ρουβάς πήρε μάλιστα πρωτοβουλία και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα. Άμεση ήταν η αντίδραση από την ασφάλεια της παραγωγής, με έναν από τους υπεύθυνους για την επίβλεψη του χώρου να μπαίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές και τελικά να τους χωρίζει. 

 

«Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει», ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς.