Ο Αντώνης Λουδάρος αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ στο θέατρο, παρακολουθώντας παράσταση που τον έκανε να βαρεθεί, αλλά και σε παραλία από την οποία πέρασε γκρουπ τουριστών. 

 

Ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει ποιο είναι το πιο «ακραίο» μέρος που έχει κάνει σεξ, σε συνέντευξη στην εκπομπή «After Dark» του Open, που θα προβληθεί την Κυριακή. 

 

«Σε μια παραλία που νόμιζα ότι είμαι μόνος μου. Πέρασα λαγούμια, μέσα από σπηλιές, φτάνω σε μια ειδυλλιακή παραλία και ξαφνικά, τη στιγμή που δεν πρέπει, περνάει ένα γκρουπ με τουρίστες. Η ντροπή ήταν κάτι το αδιανόητο», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος. 

 

«Το γκρουπ καμιά εικοσαριά άτομα, όλοι με φωτογραφικές μηχανές, έκαναν κι εκείνοι ότι δεν συνέβη.  Πέρασαν ένας ένας τη σπηλιά κι έφευγαν σιγά σιγά κι εγώ έμεινα», συμπλήρωσε. 

 

«Σε θέατρο το έχω κάνει παρακολουθώντας παράσταση που βαριόμουν πάρα πολύ, αλλά δεν το θεωρώ κάτι… γενικά δεν είμαι και ο τύπος ο πολύ σεξουαλικός που θα τρέχω… αυτά είναι στα νιάτα», δήλωσε ακόμη, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι απάντησε: «Καλέ εννοείται!».