Η κριτής του Greece’s Next Top Model (GNTM) Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί μία από τις πιο συζητημένες προσωπικότητες των ημερών, λόγω του έντονου χαρακτήρα και του ιδιαίτερου παρουσιαστικού της.

 

Τα σχόλια που λαμβάνει από εκπροσώπους της εγχώριας μόδας δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά, όμως, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά που έχει εκφράσει δημοσίως τις απόψεις του επ΄αυτής.

 

Η άτυπη αυτή κόντρα των δύο πλευρών μεταφέρθηκε και στα social media, με τον κ. Γαβαλά να καλεί την κα Χατζηπαντελή να σεβαστεί τη μόδα, κάτι που φάνηκε να την ενόχλησε.

 

«Αμφιβάλω πως είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση.  Σε παρακαλώ να σεβαστείς το ότι είσαι γυναίκα, αρχικά, και στη συνέχεια να σεβαστείς τη σημασία της λέξης μόδα» επεσήμανε, αφήνοντας σχόλιο σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram

 

Η ίδια τού απάντησε ζητώντας τον να αναθεωρήσει πρώτα εκείνος τις δικές του απόψεις.

 

«Πριν κριτικάρεις την αντίληψή μου και τον σεβασμό μου στην μόδα, σου προτείνω να επανεξετάσεις τι νομίζεις εσύ ότι σημαίνει. Γιατί βάσει αυτών που έχω δει, το στυλ σου είναι παραπάνω από προσβλητικό και όλο λάθος. Μην ξαναμιλήσεις για μένα, εάν δεν πω πρώτα κάτι εγώ για σένα» επεσήμανε.