Για την εμπειρία της συμμετοχής τους στο Asia Express μίλησαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του, Κρίστη Καθάργια, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. 

 

«Πήγαμε στην κόλαση του Δάντη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας στην εκπομπή Dot του Star, για τη συμμετοχή του ζευγαριού στο ριάλιτι. 

 

Όταν του ζήτησαν οι άνθρωποι της παραγωγής να επιλέξει με ποιον ήθελε να συμμετάσχει, εξήγησε ότι ρώτησε για τις συνθήκες. «Άκουσα ότι είναι χαλαρό, τύπου πάμε να κάνουμε χαβαλέ στην Ασία. Ρώτησα αν είναι να κοιμόμαστε έξω, να τρώμε ταλαιπωρία, να είμαστε βρεγμένοι... θα πάρω έναν κολλητό μου, να είμαι χαλαρός, δεν θα πάρω τη γυναίκα μου να χωρίσω κιόλας εκεί πέρα», δήλωσε. 

 

Ξεκαθάρισε ότι δεν εννοεί πως τον ξεγέλασαν οι άνθρωποι της παραγωγής. «Πρώτη φορά το έκαναν στην Ελλάδα, δεν γνώριζαν τι θα συναντούσαν ούτε εμείς», είπε και πρόσθεσε. «Ήταν κάτι πολύ τρελό αυτό που έγινε. Για έναν μήνα δεν κοιμόμουν τα βράδια, γιατί γινόντουσαν πολλά ευτράπελα». 

 

Από την πλευρά της, η Κρίστη Καθάργια παραδέχθηκε ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο. «Αν ο Γιώργος λέει ότι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του, καταλαβαίνετε για εμένα. Πάρα πολύ ωραία εμπειρία, πάρα πολύ δύσκολη», δήλωσε.