Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: «9 μήνες Πεθαν@»- Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: «9 μήνες Πεθαν@»- Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό Facebook Twitter
0

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε μητέρα και το ανακοίνωσε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Στην φωτογραφία φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της κλινικής, κρατώντας την νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, την οποία έγραψε στα αγγλικά, πως «η ζωή μου τώρα αρχίζει».

Επίσης αποκάλυψε πως η κόρη της θα πάρει το όνομα Πάρις.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου:

«Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια. Καλώς ήρθες (9 μήνες Πέθαν@) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής σου. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ».

Όσο διάστημα ήταν έγκυος, η Τζούλια Αλεξανδράτου φωτογραφιζόταν συχνά επιδεικνύοντας την φουσκωμένη κοιλιά της, αν και επέλεξε να δημοσιεύει αποκλειστικό υλικό στον λογαριασμό της στο Only Fans, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα γνωστό σχετικά με τον σύντροφό της. 

Σε παλιότερο Instagram Story της, είχε δηλώσει επίσης πως πρόκειται για την τρίτη εγκυμοσύνη της, σημειώνοντας ότι στο παρελθόν είχε άλλες δύο και πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM