ΤΩΡΑ

Βασίλης Καρράς: Έκανε μήνυση για απάτη- Διαφήμιζαν με το πρόσωπό του προϊόν αδυνατίσματος

Βασίλης Καρράς: Έκανε μήνυση για απάτη- Διαφήμιζαν με το πρόσωπό του προϊόν αδυνατίσματος Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων κατέθεσε ο Βασίλης Καρράς, καθώς σελίδα στο Facebook χρησιμοποιούσε παράνομα το όνομα του τραγουδιστή.

Η εν λόγω σελίδα στο Facebook, η οποία πλέον φαίνεται να έχει διαγραφεί, χρησιμοποιούσε εκτός από το όνομα του Βασίλη Καρρά και ψεύτικες φωτογραφίες του για να διαφημίσει ένα προϊόν αδυνατίσματος. Μάλιστα, στις φωτογραφίες της σελίδας ο τραγουδιστής εμφανίζεται να κρατάει στο χέρι του ένα σκεύασμα αδυνατίσματος. Παράλληλα, η σελίδα εκμεταλλεύτηκε κι άλλες φωτογραφίες του για να διαφημίσει καλύτερα το προϊόν της και να ισχυριστεί ότι η αλλαγή στα κιλά του τραγουδιστή οφείλεται σε αυτό το προϊόν.

 Βασίλης Καρράς: Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για απάτη - Διαφήμιζαν προϊόν αδυνατίσματος Facebook Twitter

Ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου δήλωσε πως «είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο». Συμπλήρωσε πως «στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Με πληροφορίες από Thesstoday

It's Viral
0

ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ