Αν κάτι αγαπήσαμε μέσα στην τελευταία χρονιά, αυτές ήταν οι γειτονιές μας. Κάθε «κρυφή» ή όχι γωνιά τους, κάθε όμορφο σημείο που αποκτήσαμε αναμνήσεις, κάθε πλευρά τους που μας δημιουργεί την αίσθηση ότι ανήκουμε. Πέρυσι, κάναμε μια βόλτα στις γειτονιές, διαφορετική από τις άλλες και γνωρίσαμε όχι μόνο όσα δε ξέραμε για εκείνες, αλλά και τους ανθρώπους τους - και τώρα, σας καλούμε να κάνετε το ίδιο.

 

Φέτος, η LiFO με τη FIX Hellas συνεχίζουν τη βόλτα αυτή, με σκοπό να ανακαλύψουν νέες γειτονιές, περισσότερες κρυμμένες ομορφιές και κυρίως ανθρώπους που έχουν συνδέσει τη ζωή και τη δραστηριότητά τους με κάθε μία από αυτές. Το 2021, «Η γειτονιά μου σε μια βόλτα» η βραβευμένη video ενότητα που δημιουργήσαμε την περασμένη χρονιά, επιστρέφει και φέρνει πάλι στο προσκήνιο τις γειτονιές της πόλης που αποτελούν σημεία καθημερινής συνάντησης για τους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες τους. Γνωρίζουμε και πάλι τους ανθρώπους τους, εκείνους που ξέρουν καλύτερα απ' όλους τι θα πει να είσαι «ΛΟΚΑΛ», πολύ απλά γιατί έχουν μεγαλώσει κι έχουν αγαπήσει κάθε γωνιά της γειτονιάς τους. Και για μία ακόμη χρονιά, μας καλωσορίζουν στον «μικρόκοσμό» της.

 

Αυτή τη φορά, λοιπόν, σας προσκαλούμε όλους να κάνετε κι εσείς μία βόλτα στη γειτονιά σας, να φωτογραφίσετε το αγαπημένο σας σημείο ή «κρυφό διαμάντι» και να το ανεβάσετε σε μορφή post, με το hashtag #instafix για να το δείτε να δημοσιεύεται στην ενότητα του lifo.gr, «Lifoland». Από τις 07 Ιουνίου έως τις 08 Ιουλίου, θα μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας με το hashtag #instafix και κάποιες από αυτές θα επιλεχθούν με το τέλος του διαγωνισμού, για να αποτελέσουν κομμάτια ενός ιδιαίτερου κολάζ που θα φιλοτεχνηθεί πάνω σε ένα μπουκάλι FIX Hellas, για την έντυπη LiFO.

 

«Η γειτονιά μου σε μια βόλτα» επιστρέφει και δεν είναι απλά «λόκαλ». Είναι ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ.

 

 

 

Σημείωση: Ο λογαριασμός σας στο Instagram χρειάζεται να είναι «Δημόσιος».