ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2020 | 12:16

Τεμπέληδες.

Χθες αναφερόμουν σε συγκεκριμένη κατηγορία τεμπέληδων ανθρώπων οι οποίοι ζητούν δόξα και λεφτά, ενώ δεν έχουν κανένα προσόν. Γνωστό μου άτομο πέρασε από δύο σχολές. Δεν τελείωσε καμιά, γιατί προτιμούσε τις βόλτες και το αραλίκι από το να στρωθεί να διαβάσει. Με τα χίλια ζόρια βρήκε μια πρόχειρη δουλειά μαύρης εργασίας και γκρινιάζει όλη την ώρα. Σπουδές δεν έχεις ρε άνθρωπε, δεν κόπιασες ποτέ, δε συνεισφέρεις στους φόρους και θες και θέση π.χ. διευθυντή στη nasa? Τι άλλο θα ακούσουμε από τον κάθε τεμπέλη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κουνα λιγο το κεφαλακι σου να δεις αν κανει γκλιν - γκλιν!Το οτι για τους δικους του λογους δεν τελειωσε τη σχολη του δεν σε αφορά! Ουτε τον κανει τεμπελη! Δεν ειναι για ολους οι σπουδες!Επισης σταματηστε ολοι οι κομπλεξικοι με τη νοοτροπια εχω πτυχιο σας αφτωνω!(στην εποχη μας ειδικα δεν εχει καμια σημασια). Θα εγραφα κι αλλα αλλα βαριεμαι..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ