ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2019 | 15:42

11/8/18

Δεν θα ξεχασω ποτε εκεινη τη μερα.. που χωρίς να το ξέρω ηταν η τελευταία μας μέρα ''μαζί''.. στο λιμάνι του Πειραιά.. να σε αποχαιρετώ με τόσο έντονες αγκαλιες και φιλιά που δεν έχω δώσει ποτε σε κανέναν.. με εμένα να ζω πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζι σου.. να μην σε αφηνω να φυγεις λες και ηξερα πως κατι θα άλλαζε.. εσυ δηθεν βιαστικος γιατι ειχες παρκαρει παράνομα.. Υστερα όμως κατάλαβα γιατι βιαζόσουν... γιατι δεν ένιωθες τίποτα για μένα.. γιατι ησουν παράλληλα με αλλη.. γιατι δεν ειχες τα κοτσια να μου πεις να χωρισουμε.. που μου εκανες σκοτσεζικο ντουζ μεχρι να μην αντεχω πια και να πω φτάνει... που ηθελες να φανει πως εφυγα εγω.. βιαζόσουν γιατι με εβλεπες να λιώνω για σενα και δεν μπορούσες να ανταποδώσεις ούτε στο ελάχιστο... Ησουν πολυ όμορφος εκείνη τη μερα , σε σχέση με άλλες μέρες.. μάλλον σε είχε ανανεώσει ο καινούριος σου έρωτας... εγω δεν χόρταινα να σε κοιτάω.. μου έλειπες ήδη πριν καν φύγω.. αχ αυτό το ενστικό μου.. παντα μου μιλάει αλλα εγω δεν το ακούω... Μέσα σε αυτό το διάστημα, ούσα ακόμα ερωτευμένη - έτσι λεώ δηλαδή- μαζί σου , δεν προχώρησα σε άλλη σχέση.. ζώντας με την ελπίδα ότι θα επιστρέψεις.. και η χαζή είμαι έτοιμη να σε δεχτώ ακόμα και τώρα πίσω... ποσο τυφλός είναι ο έρωτας πια...Δυστυχώς ακομα παρακολουθώ το προφίλ σου ... και δυστυχώς βλέπω ότι περνάτε πολύ ομορφα με τη νέα σου σχέση.. δεν ξέρεις πόσο με πονάει πραγματικά...Ακόμα περισσότερο όμως με πονάει που μου το παίζεις το καλό παιδί και που μια φορα στις τόσες μου στέλνεις μήνυμα να δεις τι κάνω.. Και φυσικά δεν γινόταν να μην μου στείλεις καλή χρονιά.. μιας που μου φέρθηκες τέλεια.. μονο αυτό μου έλειπε από εσενα..Κι εγω ..σαν μια χαζή ερωτευμένη... του απαντάω στα μηνύματα και του λέω πόσο όμορφα περνάω και πόσο ωραία ειναι η ζωή μου ... παριστάνω κι εγω την πολιτισμένη που δεν την επηρέασε μια τόσο σκάρτη συμπεριφορά...Μη έχοντας πλέον κάτι να χάσω... εφόσον δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του, του είπα πως είμαι σε νέα σχεση... κι εκείνος φυσικά το προσπέρασε σαν να μην είπα τίποτα...Πραγματικά καίγομαι να είμαι ξανά μαζί του.. τον σκέφτομαι συνέχεια.. τον βλέπω ακόμα και στα όνειρα μου.. πολύ συχνά.. μακαρι να γυριζε πίσω... όμως το ένστικτο μου λέει πως αυτή η ιστορία εχει οριστικά τελείωσει....Δεν ένιωσα ποτέ ελεύθερη να στο ..μα ... σ' αγαπω... να είσαι καλα και να προσέχεις τον εαυτό σου...
6
 
 
 
 
σχόλια
Σωστά και πολύ λογικά όλα όσα λένε οι υπόλοιποι σχολιαστές. Αλλά.οσοι είναι έξω από τον χορο πολλά τραγούδια ξέρουν. Ο έρωτας δεν έχει λογική πολλές φορές αφού τα συναισθήματα είναι πιο δυνατά από οποιαδήποτε λογική σκέψη. Μερικές φορές ίσως ο χρόνος είναι ο μόνος που μπορεί να μας κάνει να σκεφτούμε με λογική.Όποιος έχει ζήσει μια τέτοια αγκαλιά στον Πειραιά καταλαβαίνει. O:-)
Εμείς νομίζεις δεν βρεθήκαμε ποτέ στη θέση της; Λίγο πολύ όλοι μας και συνήθως πάνω από μία φορά δυστυχώς. Αλλά μετά από χρόνια, όλα μπαίνουν στην σωστή τους διάσταση στο μυαλό μας :)
αν όταν ήσουν στην θέση της ερχόταν ο Άγιος και σου φώναζε: "Εεε δεσποινίς Σιμένα ξύπνΑαΑαα μην είσαι ζώον θέλει μόνο να σε πηδήξει, κι εσύ σαν βλάκας του δίνεις και επιβεβαίωση" Εσύ πως θα αντιδρούσες; Θα έλεγες: Αααα.. δίκιο έχει ο Άγιος με ξύπνησε! Να ναι καλά το παιδί!Ή θα έλεγες: ο παλιό μαλάκας ο Άγιος μόνο χολή φτύνει, το μόνο που τον νοιάζει είναι να με μειώσει, δεν με νιώθει καθόλου.Υπάρχει μια πιθανότητα για το πρώτο. Αλλα συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι συναισθηματικά ώριμος ο άλλος να το δει.Και μάλλον αν και έχεις δίκιο θα βγεις και ο κακός της παρέας.Θέλει χρόνο, και αφού μπορείς να μπεις στα παπούτσια της εξ. σκέψου εσένα τι θα σε βοηθούσε να σου έλεγε κάποιος την δεδομένη στιγμή. (όχι προσωπικά εσύ, απλά επειδή κάνουμε την "κουβέντα" μαζί)
Σιγά καλέ που του αξίζει και τέτοιο λογοτεχνικό κείμενο - εξομολόγηση ο τύπος. Μόλις βρεις τον άνθρωπό σου που θα σε κάνει χαρούμενη, θα το διαβάζεις αυτό και θα κουνάς το κεφάλι με απορία ("μα τί $#@ καθόμουν και έγραφα..."). Άντε, άσε τις μελαγχολίες και τις μπαγιάτικες ιστορίες και ερωτεύσου!!!
Δε του διάβασα ολο, αλλά αν κατάλαβα καλά...Είχε παράλληλη σχέση, σε είχε χεσμενη, αλλά εσύ καίγεσαι να είσαι μαζί του ακόμα...Είσαι αξία της μοίρας σου...
Πολύ ωραίος: και έχει φύγει, και σε έχει για καβάντζα. Δε θα απορήσω καθόλου αν, φεύγοντας από την άλλη, κάνει μία βόλτα από σένα πάλι. Το τι πρέπει να κάνεις νομίζω ότι εξυπακούεται. Καλή χρονιά.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ