Η βραβευμένη με το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου για το 2022 Ζέτη Φίτσιου παρουσιάζει το νέο της έργο, ένα λαϊκό μιούζικαλ τσέπης σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Θοδωρή Οικονόμου. Ο Κώστας Σιλβέστρος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ο Αλέξανδρος Σιάτρας και η Έλενα Χαραλαμπούδη ερμηνεύουν τους δύο βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου, ενώ ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης τους συνοδεύει μουσικά επί σκηνής. 

 

Ένας νέος και φέρελπις καλλιτέχνης θέλει διακαώς να ανεβάσει τον Άμλετ. Όμως, λόγω εξαιρετικά χαμηλού μπάτζετ, τελικά αλλάζει το όραμά του και αντί για τον Άμλετ παίζει τον Βαγγέλη, που αντί για τη Δανία, ζει κάπου στην Κυψέλη. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να ανεβάσει την παράστασή του. 

 

Μίξερ: Ένα λαϊκό μιούζικαλ τσέπης

 

Μπροστά μας ξετυλίγεται η ιστορία του Βαγγέλη που από άσημος πορτιέρης καταλήγει, μέσα από μια σειρά παράδοξων γεγονότων, να γίνει αρχηγός ενός κράτους εντελώς διαλυμένου και ανοργάνωτου, στο οποίο κυριαρχούν η διαφθορά, η λαμογιά και η τσαπατσουλιά. Σ’ αυτή την ξέφρενη πορεία «ανέλιξής» του ο ήρωας θα συναντήσει στον δρόμο του χαρακτήρες που είτε θα του βάλουν εμπόδια είτε θα του αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

 

Με όχημα τον δεκαπεντασύλλαβο στίχο και την ανατρεπτική μουσική, καταστάσεις και συναισθήματα εναλλάσσονται με τρόπο χιουμοριστικό, γρήγορο και πρωτότυπο.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Μίξερ» εδώ

Οδηγός Θεάτρου